Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 9:13:59
|
|
|
|
lilka
|
Jaz se tudi ne spomnim, da bi me prvič tako dol pristiskalo kot me je zdej, mene je v nekem obdobju sramna kost tako bolela , da sem komaj hodila, pol se je pa namestil in me ni več, tako mi je tudi G. rekel, ker sem tudi bla v takem tednu kot ti, pa je rekel da išče položaj in pol se je res dol obrnil in ni blo več tako hudo.
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 9:28:23
|
|
|
|
eva1
|
Ja normalno! Vsaka nosečnost je za moje pojma bolj težka, kar se tega tiče...mene je nosečniški išijas v prvi dajal zadnji mesec, pri drugi okoli 32 tedna, zdej v tretji še predn je bil test pozitiven..še vem k sem rekla, joj tkole pa me je samo v nosečnosti bolelo..čez 1 dan pa je bil + na CB! Zdej v 17 tednu se včasik moja ustanem, tok me boli!!!
|
|
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 9:58:15
|
|
|
|
surya
|
Evo, še ena taka:-((( Sem v 23.tednu in me je zdej čez vikend panika zagrabila, ker me tako dol tišči. Mi pa čučka in prav čutim brce čisto spodaj. Pa še krajši maternični vrat imam zaradi operacije... Upam, da bo ostalo pri bolečinah in mi ne bo sprožilo poroda. A je katera omenila zdravniku?
|
|
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 12:07:05
|
|
|
|
abi
|
Jap, meni je ta tegoba tudi v drugi delala preglavice. Tako je bolelo da sem včash komaj hodila, najtežje pa je bilo vstajanje iz postelje , to je bil cel podvig . Takoj po porodu je bolelo tri dni ko , potem se je HB stanje normaliziralo.
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 12:35:32
|
|
|
|
Teni_
|
Enako kot pri abi. Sramna kost me je bolela skoraj od začetka in celo nosečnost in še ene tri ali štiri dni po porodu. Najhuje je bilo vstat iz postelje. Zdaj zaenkrat še nimam teh problemov.
|
|
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 22.6.2009 12:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno zaradi teh bolečin sem komaj čakala, da se rešim svojega trebuha. Jaz sem imela grozne bolečine. Ponoči me je moral obračat partner. Sem ga kar zbudila. No, sej spala sem itak sam maksimalno 5 ur.
|
|
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 24.6.2009 10:23:06
|
|
|
|
fusia
|
Mene so v prvi nosečnosti vse kosti bolele v zadnjih tednih, zdaj pa me sramna kost pošteno boli že nekje od 20. tedna dalje
|
|
|
|
RE: boleča medenica, trtica in sramna kost 24.6.2009 11:02:54
|
|
|
|
bjondi
|
Jaz v 1 sploh nisem vedela kako bolijo medenične kosti in sramna kost...no zdej v drugo pa se zgleda pozna tudi emšo saj je devet let kasneje ...madona da se komaj preoblačim takoo bolijo-mi celo mož pomaga,najbolj so me bolele po sesanju stanovanja...pa naujo dolgo imam rok čez tri dni...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?