Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: boleča in nešolska ovulacija 7.8.2009 20:45:57
|
|
|
|
miapia
|
Takih težav nimam, čeprav po porodu in ker še ne jem tablet, čutim ovulacijo kot rezko bolečino in špikanje s spremstvom izcedka, vendar še zdaleč ne tako kot ti. Kaj ti je pa G rekel? A je to normalno? Ker se meni namreč ne zdi, da krvaviš 14 dni/3tedne skupaj.
|
|
RE: boleča in nešolska ovulacija 7.8.2009 20:58:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Rekel ne veliko, ker ne ve. Imela sem že HSC so mi našli polipe in odstranli tako da smo zaključli da to ni bil vzrok. Naj spremljam in bom o videli septembra, če nama ne uspe zanosit. Ponavadi mi je predlagal kontracepcijo ampak tokrat je nisem želela. Bomo videli ampak me malo skrbi. Obremenjena sem pa že veliko, sploh na te dneve.
|
|
|
|
RE: boleča in nešolska ovulacija 7.8.2009 21:10:27
|
|
|
|
miapia
|
Te čisto razumem in iz srca ti želim, da boš čimprej zanosila. Ali pa vsaj izvedela, kaj je pri tebi težava. Ne smeš biti pa preveč obremenjena, čeprav vem, je to lažje reči kot storiti. Tudi sama imam grozen zdravstevi problem, sploh po porodu, ko se mi je sesul cel moj sistem. Vsak dan mi je težak, čeprav skušam to odmislit. Se pa zdaj zdravim z alternativo, ker mi je to edina rešitev. Si kdaj pomislila na to obliko?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?