|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleč popek
15.3.2005 12:33:10   
mišika
v petek 18.3. imam morfologijo. Noseča sem 20 3/7 t., že dva dni opažam, da me boli okrog popka in da imam v tem predelu precej trd trebuh.Gibe otroka čutim bolj zvečer in včasih so kar precej boleči kar mi je zelo čudno saj me v prvi nosečnosti gibi nikoli niso boleli. A ima katera podobne težave?
Sončen pozdravček vsem:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   boleč popek
15.3.2005 14:40:02   
Arwen
Oj! Mene je tudi nekje v tem času bolelo okrog popka in ena vez na levi strani trebuha. Je trajalo kar kakšen mesec, potem se je pa umirilo. Nič ti ni treba skrbet...trebušček se pač širi, ker bebica pridno raste:bravo: Srečno, T.34t

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   boleč popek
16.3.2005 10:19:56   
ery
Mišika, jaz sem tudi v 20.tednu in me čudi, ker me spet okrog popka boli oz.špika. Tako kot v začetnih mesecih, ampak da je sedaj malo bolj občutno.
Jutri imam morfologijo in bom vprašala zakaj je to. Če ne bom pozabila, ker jaz pol vse pozabim, ko sem enkrat tam.

Lepo nosečnost ti želim.

papa

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?