|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v spodnjem delu trebuha
13.6.2009 8:14:16   
piki4ca
Pozdravljeni,

pred enim tednom sem s testom nosečnosti ugotovila, da sem noseča in seveda se je moje razpoloženje spremenilo kar krepko spremenilo (da ne bo pomote, zelo sem vesela, da sem zanosila, saj sva s partnerjem načrtovala otroka). Na srečo še jutranjih in slabosti čez dan nisem bila deležna, problem pa je, da me kar pogosto boli v spodnjem delu trebuha, kot takrat, ko sem dobila menstruacijo. Prvi dan me je ponavadi bolelo kot sto hudi...... Zanima me, če je lahko karkoli narobe (skrbi pač, ker gre za prvo nosečnost), ali je to čisto normalno na začetku nosečnosti? Boleti me začne predvsem takrat, če dolgo sedim, kar žal ne morem. Kot bi me začelo tiščati v trebuhu, takrat moram narediti par korakov, ali pa grem ležat, takrat pa je v redu.
Upam, da nisem preveč na široko napisala, in da mi boste pomagali, da ne bom po nepotrebnem v skrbeh. Aja, prvi pregled pri ginekologu pa imam šele 8.7., tako da prej nekako ne morem do njega.

Lep dan vsem!

LP, Lidija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v spodnjem delu trebuha
13.6.2009 8:28:14   
barbchen
piki4ca, bolečine, ki jih opisuješ so na začetku nosečnosti popolnoma normalne, saj se že pričenja širjenje maternice. Pri meni so bolečine po dobrem tednu ponehale, vendar se še včasih zgodi, da me špikne sem in tja pa sem v 18. tednu. Kot si napisala, poizkušaj čimveč počivati, če ti to dobro dene, če pa boš ocenila, da so bolečine prehude in prepogoste, pa greš mogoče lagko tudi na ginekološko urgenco za pomiritev, saj je 1. pregled res še daleč.

Želim ti čimlepšo nosečnost!

Carpe Diem!

(odgovor članu piki4ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.6.2009 9:17:47   
nincrli
To je čisto normalno, tudi jaz sem jih imela...Ena 2 dni kar ornk močne, 2 tedna me je pa skos neki pikalo oz krčlo. To je različno od ženske do ženske...Jsz sem že nasploh pri mens tudi bolj občutljiva...
Če bodo res hudi krči ali kakršni koli rjavi-rdeči izcedki pa brž do ginekologa.

Mirno user posted image ti želim!

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.6.2009 9:42:42   
Mija79
Nic bati, glede na to da je to prva nosecnosti,je cisto razumljivo ,da te je strah vsega novega.Vse se bo dobro koncalo ,veliko pozitivne volje ti zelim,ter lepo user posted image .user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.6.2009 11:00:24   
piki4ca
Hvala za odgovore, torej ni nič narobe. Je že sedaj malo boljše, edino malo sem medla na čase. Kar se tiče izcedkov, sem prejšnji teden imela slaba dva dneva rahlo rjavo-rdeč izcedek, pa ta teden 1 dan, čisto rahlo, sedaj pa je mir.
Jaz tudi upam, da bo vse vredu, hvala za lepe želje, enako pa želim tudi vsem vam.

Lp, Lidija

(odgovor članu Mija79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.6.2009 11:24:27   
*chance*
Lepo in mirno nadaljevanje nosečnosti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piki4ca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?