Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 14.4.2010 18:23:44
|
|
|
|
Nitkica11
|
jaz sem jo imela prejsni mesec in po abraziji nisem imela nobenih bolecin vec.
|
|
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 14.4.2010 18:39:34
|
|
|
|
baguSka
|
Jaz ne vem, ce je to lahko posledica abrazije.... boli pa tud mene kar precej. Na tak nacin, kot da bi si ga prehladila... Oz kot da bi me zeblo v kriz - neki v tem smislu... Sem pa PO neuspelem IVF postopku....
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 14.4.2010 22:08:48
|
|
|
|
sady
|
Mene je na srečo nehalo boleti. Mi je pa zelo pasalo in pomagalo, ko sem si ga grela z grelno blazino. Mogoče bo tudi tebi... Upam, da bo kmalu bolše.
|
|
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 14.4.2010 22:13:40
|
|
|
|
Naja31
|
Ne vem če je to lahko povezano z abrazijo. Imela dve, pa se ne spomnim bolečin v v križu. Kaj pa če imaš kakšno vnetje (povezano z abrazijo)? Koliko časa pa je minilo od abrazije?
|
|
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 15.4.2010 0:21:31
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sady Mene je na srečo nehalo boleti. Mi je pa zelo pasalo in pomagalo, ko sem si ga grela z grelno blazino. Mogoče bo tudi tebi... Upam, da bo kmalu bolše. ja grelno blazino prakticiram tud sama... in je res malenkost boljse za tisti trenutek, ampak bolecina pa vseeno ne izgine...
|
|
RE: bolečine v križu po abraziji 15.4.2010 20:32:44
|
|
|
|
sady
|
Hvala Naja31! Tudi moja ginekologinja je rekla, da to najbrž ni povezano z abrazijo. Zato me je skrbelo, da imam res kako vnetje. Ampak pri meni so bolečine zdaj ponehale, hvala bogu. Dala pa sem kri in vodo pa bomo videli kaj bo. Zdaj je minil že dober teden in fizično se počutim ok. Vsaj to... BaguSka, najbolje, da vprašaš svojo ginekologinjo oziroma zdravnika kaj pomenijo te težave. Upam, da bo vse ok s tabo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?