|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v jajčnikih
22.12.2005 11:22:22   
Anonimen
Zdravo punce!Mene pa zanima, če se ja kakšna že srečala s podobnimi težavami...kot veste z mojim [sm=smiley27.gif" border=0> delava nauser posted image  naj bi prišla tam nekje okoli 29. 12., sicer se mi je pa v zadnjih dveh dneh full zamerlo enih par vonjev, pa neke čudne slabosti imam občasno, skratka nekej mi ne štima z jajčniki itd...kaj pravte na to? Sicer se pa ne obremenjujem kaj preveč z user posted image , ker tega je bilo itak že tako ali tako prevečkrat, tko, da ta mesec sem kar dobro pomirjena...a se mi splača delat že zdej test ali naj počakam do konca meseca...sem pa sicer na tem da konec meseca zamenjam službo...jutri imam razgovor...user posted image
Lp Nati
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine v jajčnikih
22.12.2005 11:34:21   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!

Tudi jaz imam takle čudne v času O v svojih jajčnikih.Zadnje mesece vem točno,ko iamm O kajti vse imam mokro nimam pojma takole mi delajo in nagajajo moji hormončki.
Punca mogoče pa si ravno ti naša nova srečka user posted image .Čakamo,čakamo da nam sporočiš veselo novičko in to čimprej.
Mi pa držimo pesti!!!

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2005 11:34:30   
inja2
Ojla nati

tudi jaz sem imela podobne teževe in sem 14 dni pred user posted image , delela test vendar je bil -, tako da bi jaz na tvojem mestu počakala da izostanka

drugače pa ti želim veliko sreče in, da bi čimprej zagledala user posted image

lp, m

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2005 11:39:13   
Anonimen
Ja po eni strani sem ful nestrpna, po drugi strani si pa moslim, punca počaki do datuma, ko naj bi prišla tvoja user posted image ...sem pa zbegana ravno zaradi te službe...pa potem tista vprašanja v glavi, kaj pa če sem user posted image , pa službo zamenjam, kaj pa potem...bomo vidli.Hvala vam vseeno za odgovore, pa želim vsem tuki lepe in mirne praznike...Nati

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2005 11:52:47   
nelky
Jaz na tvojem mestu še ne bi delala testa, a vem, da je lažje reči, kot storiti... user posted image  Zaenkrat je verjetno tudi zaradi službe bolje, da še ne veš in če te po razgovoru sprejmejo, ti vsaj ne bodo mogli očitati, da si jim prikrila user posted image . Pa pazi, da ti dajo pogodbo za nedoločen čas, če ne je bolje ostati tam, kjer te že poznajo in bodo verjetno user posted image bolje sprejeli.

Sicer pa je čisto možno, da si res user posted image , a šele test bo povedal svoje, pa še ta je včasih nejasen. Baje najhitreje pokaže baby check mini, ki je tudi najbolj poceni, pa še dva sta v zavojčku. Če ne boš zdržala, lahko enega narediš že na dan izostale M, enega pa čez en teden. A ne bi bilo lepo, če bi npr. zdržala do silvestrovega, pa bi zvedela veselo novico kot darilo za novo leto.

Držim pestke zate in vse ostale! Ti želim lepo malo user posted image  že v letu, ki prihaja.

N.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?