Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 7:24:13
|
|
|
|
spps
|
dusica,marsikatera ima na začetku bolečine v trebuhu,pa se dobro izteče,drži tisto,kar ti je ginekologinja povedala.če pa ne boš sigurna ,jo pa pokliči in ji povej kaj se dogaja in da te je strah. SREĆNO! p.s.:sem prebrala odgovor dr.pušenjaka-ni napisal,da ti grozi splav ampak,nasplošno,da se splava ne da preprečit če se zgodi
< Sporočilo je popravil spps -- 21.4.2008 7:27:16 >
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 7:46:37
|
|
|
|
dusica04
|
saj vem, da se ga ne da preprečit ampak me je tolk strah...res me je strah, da bi izgubila bebico ne vem kako je to druge kaj bolelo...ali je bolj kot špikanje ali šraufanje,.... sicer je rekla, da srček že bije in da je vse ok...zaenkrat
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:03:09
|
|
|
|
tinkatonka
|
Tudi mene je pikalo in špikalo. To je normalno. Čimanj črnih misli, pa boš vidla da bo vse vredu. Zdaj se v tvojem telesu dogaja veliak sprememba in celo telo se mora prilagoditi. Želim ti lepo in zdravo nosečnost. Lp Tina
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:04:26
|
|
|
|
dusica04
|
kar na jok mi gre
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:08:28
|
|
|
|
janja*
|
Dušica 04jaz imam tri otroke in moram rečt,da je tudi mene prve tri mesece malo špikalo v spodnjem delu trebuha,tako,da mislim,da to ni nič hudega.Ne smeš se sekirati in obremenjevati,ker ti to škoduje.Lepo se umiri in glej pozitivno.ker bo še vse okej.Želim ti,da bi se vse dobro izteklo.Držim pesti.
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:16:12
|
|
|
|
dusica04
|
hvala vam.... upam, da je to res le del nosečnosti...ampak me je tolk strah samo se poslušam in opazujem... vem,da to ni dobro in da bi morala biti sproščena in vesela...saj vesela sem, ampak zraven strašno zaskrbljena. Upam, da res samo po nepotrebnem paničarim.
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:23:14
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04 kar na jok mi gre Ne delaj si tega! Ne paničari vnaprej! Zakaj bi si delala hudo, če hudega še ni?
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:33:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: dusica04 kar na jok mi gre Ne delaj si tega! Ne paničari vnaprej! Zakaj bi si delala hudo, če hudega še ni? se podpišem.telo se pripravlja na spremembo,bolečine so zaradi rasti maternice.strah je odveč,slabo bi bilo če bi začela krvevet.bodi pozitivna.
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 8:48:24
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punca misli pozitvno.Tudi mene je v 6.tednu bolelo še k sreči sem šla drugi dan do G in me je potolažila,da je vse ok,da je tole čisto normalno,da se vse širi.Torej je panika odveč,kot je bila moja. LP mojca
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 9:07:25
|
|
|
|
Madre
|
Oj dušica04, jaz sem tudi v 6 T in me zudi skos boli trebuh. Sicer so tiste bolečine podobne mestruacijskim blage, sam čim kaj pojem me trebuh full boli in špika in so ti krči močnejši vendar se potem zadeva poleže. Ne skrbet. Če ni nobenih izcedkov oziroma krvavitev je to po iszkušnjah punc normalen pojav. Jaz sem tudi prejšnji teden klicala svojo G da se naročim pa nobenega odziva. No upam, da mi danes uspe dobiti koga da se naročim na prvi pregled, da jo še mal povprašam glede teh krčev. Skratka jaz mislim, da je vse ok dokler ni krvavitev... Fajn bodi in naj te čimmanj skrbi........ pozdravček od mene
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 9:21:09
|
|
|
|
annnna
|
dusica04 tudi jaz mislim da nimaš kaj skrbet...mene je tudi prve tri mesece špikalo in šraufalo kot da bom pravkar dobila menstruacijo pa je ni blo....smo v 35. tednu in veselo čakamo na našega fanteka....vso srečo in lepo nosečnost ti želim
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 9:32:27
|
|
|
|
spps
|
dusica,si zdaj kaj bolj pomirjena?upam,da si
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 10:50:05
|
|
|
|
dusica04
|
hvala vam punce, res hvala! moram se sprostiti res in odmisliti najhujše, ker če bom preveč napeta in pod pritiskom, se bo še res kaj zalomilo. saj ne da vam privoščim-bog ne daj, ampak sem res vesela, da imajo tudi druge iste težave da nisem sama s svojimi skrbmi. Naj naše pikice samo lepo rastejo in če že mora tako bit, pa naj me šraufa kolk hoče...samo da je moja bebica OK. punce zlate ste
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 11:05:03
|
|
|
|
Madre
|
Ni zakaj ...skupi smo v tem zosu in bomo že zvozile . Jaz te čisto razumem, saj tudi sama občasno začnem tuhtati pa se hitro odvrnem od vseh black misli . Pikice rastejo in kmalu bo še trebušček opazen . Javi kako ti grem pa se bomo tolažile in izmenejvale izkušnje. Lep dan vsem.
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 16:38:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dušica, te bolečine so normalne, najmočnejše so okoli 6 in 20 tedna, ker se takrat M najbolj širi. Brez skrbi in srečno Tudi ostalim nosečkam
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 16:42:21
|
|
|
|
Madre
|
IZVIRNO SPOROČILO: urskaj Dušica, te bolečine so normalne, najmočnejše so okoli 6 in 20 tedna, ker se takrat M najbolj širi. Brez skrbi in srečno Tudi ostalim nosečkam torej bo še zanimivo ah bomo že pretrpele.
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 16:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dusica04 čez noč nič čez dan pa na intervale...najbolj popoldne... Dokler te takole spodaj šraufa se nimaš kaj bati. Tudi mene je špkalo in pikalo in ne vem kaj še, ko sem bila prvič noseča, včasih je bilo res hudo in vse to se je dogajalo po intervalih kakor sama pišeš. In popoldne zato, ker je telo že "zdelano" od dneva. Ko pa sem v drugi nosečnosti imela zgodnji ss me je spodnji del trebuha bolel non-stop bolečina sploh ni izginila in verjemi ta bolečina je bila mnogo hujša. Veš kako je to - tiste, ki nimajo slabosti, špikanj, bolečih prsi v zgodnji nosečnosti tarnajo ker jih nimajo, druge ki vse to imajo pa tarnajo zaradi vseh teh težav. Ti samo uživaj in srečno!
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 21.4.2008 22:09:25
|
|
|
|
dusica04
|
hvala vam!!!!!!!!!!!! res ste me pomirile punce!!!!! res...sto-krat hvala
|
|
|
|
RE: bolečine v 6 t nosečnosti 22.4.2008 20:38:57
|
|
|
|
ninecka
|
Čao. Jaz sem imela skoraj vso nosečnost bolečine in krče, tudi krvavela sem v 6. in 13. tednu. Meni je ginekologinja dala še buscopan, sicer je proi krčem, mislim, da magnesol ne pomaga tolko. Vem, da je težko, vendar se probaj čim manj sekirat. Najdi nekaj za sprostitev, če boš mislila samo na to, bo še slabše. Verjami, da vem kaj prestajaš in ti držim pesti, da boš čez 8 mesecev povila zdravo štručko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?