|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine ;(
16.2.2006 13:36:48   
Anonimen
Pozdravljene punce, lepo prosim če mi zna katera svetovat user posted image ?? Ta ciklus sem jemala klomifen, sedaj pa jemljem še Prometrium. Včeraj popoldne sem začutla zelo močne bolečine v mehurju, in te bolečine ne minejo.
Danes sem bila pri svoji splošni zdravnici, ki me je poslala v laboratorij- rezultat vode porazen (polno levkocitov in eretrocitov), in kri v vodi. Ona pravi da bi to lahko bili prvi znaki user posted image oz. vgnezditve, zato mi ni predpisala nobenega antibiotika! Samo kaj ima to veze z mehurjem???
Sem klicala tudi svojega G, in je rekel naj v ponedeljek ponovim laboratorijuser posted image
Malo prej sem šla lulat user posted image  in opazila na papirju svežo kri, na perilu ni nič!!??
A me katera lahko potolaži, svetuje!!!??

Hvala punce, zlate ste!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine ;(
16.2.2006 14:11:39   
hati
Ojeja, bogica. Ko gre kri na vodo izgleda kot sveža, le da je bolj vodena. Sama sem imela že večkrat tako vnetje mehurja. Vem da peče in boli kot hudič. Ne vem kaj ti je svetovala zdravnica. Glede na to, da ne smeš antibiotikov ( kar je malo nesmiselno, saj obstajajo tudi taki, ki niso nevarni plodu) ti priporočam, da popiješ čemveč čaja, (za ledvice in mehur) pa ne eno litro ampak 4 litre, dobesedno se moraš nacejat z njim. Pa skuhaj si žajbelj in se pač vsedi nad tisto paro, da te pregreva, potem segrevaj si brisačo in si jo polagaj na trebuh, lahko tudi termofor. Vsega tega sem se jaz posluževala, ampak brez antibiotikov se je ponavadi težje pozdravilo. Upam, da tebi uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2006 14:31:16   
Nattaly
Zelo zelo uspešno naravno zdravilo so tudi brusnice-obvezno pij BRUSNIČNI ČAJ!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2006 15:48:12   
hubi
Daj zvečer pokliči v dežurno ambulanto in opiši svj problem.  S takim vnetjem boš težko dočakala ponedeljek. Med nosečnostjo lahko ješ antibiotik Hiconcil, jaz sem ga 2x, pa nekaj mojih prijateljic tudi.

(odgovor članu Nattaly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2006 17:09:58   
Anonimen
Hvala punce,
se nalivam s čajem, boli me ko user posted image , ampak bom probala potrpet do ponedeljka. Sam res ne vem, če bi mehur imel kašno vezo z user posted image  oz. vgnezditvijo??
Do nepričakovane M , je še teden dni??

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2006 20:06:29   
Ženkica
Draga Anonimna. Tudi jaz sem ta mesec na klomifenu, danes je 17 dan ciklusa. Že od včerja pa se ubadam z neznosnimi bolečinami v predelu jajčnikov. Včeraj npr. tudi stat nisem več mogla.
Danes sem klicala G in na Urgenco; povsod so mi rekli, da je to kao normalno user posted image in da naj pač potrpim in počivam. Če ne bo zares zelo zelo slabo, potem mora minit v parih dneh, drugače naj se pridem pokazat. Aja, je rekla G na Urgenci, da gre pač najbrž za zakasnelo ovulacijo; jaz sem pomislila tudi na hiperstimulacijo jajčnikov.

Jaz se trenutno počutim "še kar"; upam da čim prej mine ta bolečina, sicer pa če bo na koncu user posted image potem pa itak ni panike.

Pa poročaj kako in kaj.

Lp

Ženkica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.2.2006 9:30:53   
pluton
Pozravljene,

Eno vprasanje meni je ravno vceraj ginekolog predpisal Klomifen ki naj bi jemala sele po naslednji menstrauciji ce se vedno ne bo nic kljub temu da ima redne menstruacije in ovulacije. Ampak je izrecno rekel da moram jemati od 5-9. dne ciklusa in nato takoj 10. ali 11. dan k njemu na ultrazvok da pogleda kaksen je efekt teh tablet drugace ni smisla ker ne ve ali delajo jajcniki premalo ali prevec.
Zato se sprasujem ce ste ve sle na pregled ob takem casu ali ne?

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.2.2006 13:03:58   
ona78
Pluton,
tudi jaz sem imela UZ med jemanjem Klomifena. To je potrebno, da ne bi prišlo slučajno do hiperstimulacije jajčnikov; poleg tega G točno vidi kako si odreagirala na K. Jaz sem bila na uz  3dan po zadnji tableti, takrat mi je tudi povedal kdaj približno bo nastopila O, naslednjič pa sem bila 7dan po zadnji tableti!

lp

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu pluton)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?