|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine
27.8.2007 21:56:01   
Anonimen
Noseča sem skoraj 18 tednov. Lepo bi vas prosila če mi poveste vaše izkušnje. Vem da so raznorazne bolečine v nosečnosti normalne,toda do katere meje so normalne. Mene ves čas nekaj tišči in špika, danes še posebej, napetost in tiščanje v spodnjem delu trebuha, nato pa me vsake toliko časa zaboli,špikne in drži na desni strani spodaj. Kakšen dan me bolečina zbudi tudi ponoči. Sej ne vem več, a pretiravam ali kaj. Niti ne znam dobro opisati bolečine,niti si je ne znam razlagati.

Izkušnje????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
27.8.2007 22:33:44   
Magi*
mene pogosto kaj špika, predvsem pa dol tišči. včasih za znoret. potem pa je čez par ur vse v najlepšem redu. sem se nehala sekirati zaradi tega. če pa bolečine ne ponehajo ali so ostre in močne (kot krči npr), potem pa je smiselno iti do G. I guess. bolečine so itak zelo individualne. kar je za nekoga znosna bolečina je lahko za drugega grozna bolečina in obratno, zato je zelo težko tako dajati nasvete. edini pameten nasvet bi bil, da poslušaj samo sebe. poskusi ugotoviti ali kaj vpliva na bolečine, kdaj je slabše ali boljše in se na podlagi tega odloči.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2007 23:24:20   
Taja339
jaz bi na tvojem mestu obiskala G.
sem imela sama take težave, pa me je enkrat celo v bolnico poslala.
sicer je bilo to vse "kao širjenje maternice", ampak previdnost ni odveč.
Pojdi raje po zdravniško mnenje!

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.8.2007 23:50:38   
Naja30
Mene je tudi močno bolelo zaradi širjenja maternice. Če te zelo skrbi, pojdi do G, da boš bolj mirna.

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2007 12:11:45   
ursy78
jaz sem v trenutno v 36 tednu in moram povedat da je tudi mene zelo velikokrat špikalo in tiščalo v trebuhu,vendar mi je rekla G.,da je to čisto normalno,da je to zaradi večanja maternice.včasih me je tako špikalo da sem se morala prav vsesti ,da je bolečina ponehala.mislim da ti ni treba skrbeti.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2007 18:22:38   
biba26
Tudi pri meni so takšni problemi z bolečinami in špikanjem in sem bila pri zdravniku in sem imela neke krče in so mi dali Magnesol tablete,ki te krče oblažijo.
Je pa vseeno ddobro,da sem šla so rekli,ker bi se lahko začela odpirat in to ni najboljše.
Tak da ti  svetujem,da prvo probaš z temi tabletkami,ki jih kupiš v lekarni in piješ tri na dan,če pa po dveh dneh nebo boljše pa kar k zdravniku!

LP

(odgovor članu ursy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?