|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine.....
8.1.2006 21:30:54   
dalči
zivjo.

tudi mene nekaj skrbi. sem v 22. tednu N. zadnji teden pred novim letom sem sla en dan na kar dolg sprehod (dobre 3 ure), pa se sneg je na pol poti začel mocno padat. nazaj grede me je mocno začelo boleti v spodnjem delu trebuha in pa na desni strani, v predelu ledvic, malo nad boki in ta bolečina je prehajala proti sredini hrbta. sem bila pri g. pa je rekel, da sem si verjetno malo natrgala vezi, pa tudi verjetno zaradi večanja maternice me to boli. je pa tko, da me zdaj, če hodim samo dobro uro takoj začne boleti na istih točkah kot sem opisala. bolečina ki jo imam v predelu ledvic, je včasih taka (predvsem ko hodim) da me zelo močno ščipa v tem delu.

ali je to normalno? je to pregzgodaj da me že tako boli? drugač do takrat ko so se pojavile bolečine lahko povem da sem se super počutila in sem se včasih kar spraševala a se sploh noseča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine.....
8.1.2006 22:17:21   
frutka_
Jaz sem čutila podobno kot ti in sem šla k osebnemu dr.,sumil je na kamne (mislim da ledvične ) ampak je rekel da bi me moralo grozno boleti. No, gin. me je pomirila rekoč, da je  mali zrasel in da se "obrnil" v smešni položaj, ki pritiska na notranje organe. Ko bo otrok položaj spremenil bo bolečina tudi minila.
Morda ko hodiš, hodi počasneje, bolj na izi in se ne prenaprezaj.

LP

(odgovor članu dalči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2006 8:49:23   
Eviii
torej, kar se bolečin v ledvenem predelu tiče, mislim, da sm napol ekspert za to. namreč, že pred user posted image  sem imela ledvične kamne, ki mi niso delali večjih problemov (mogoče enkrat na dve do tri leta sm imela napade). prvih šest mescev user posted image  je blo vse super. dokler me ni pošteno zvilo in sm bla en teden v bolnici. poleg kolik sm imela tudi zaporo leve ledvice - kamen se je tako postavil, da je zapiral odvod vode iz leve ledvice. po tem sem fasala še zelo močno infekcijo in malo po tem še izločla svoj kamen... te bolečine so grozne... zdravniki pravijo, da je v primeru problemov z ledvicami najboljša hoja (počasna seveda). kar sama mislim, glede na opisane bolečine, je, da si mogoče fasala blago vnetje ledvic. kaj ti priporočam? ogromno pij (vsaj 2 litra tekočine na dan), ker tako izločiš morebitne bakterije. izogibaj se slanemu. bodi na toplem. ponoči si okoli ledvic ovij volnen šal, da greješ ledvico (zgleda smešno, ampak meni je ta ukrep rešil ledvico, ko se mi je zaštopala, saj sm jo fajn pregrela in je izločala vodo kr skozi kožo, šal je bil čez par ur popolnoma moker v predelu ledvic). če imaš še kako vprašanje, mi lahko pišeš na privat.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2006 11:32:08   
dalči
ja tudi sama sem pomislila, da je z ledvicami kaj narobe. sem bila na pregledu vode in je vse ok, nobenih bakterij. mogoče je to samo odziv telesa na nosečnost, je pa tko da je lahko pri vsaki nosečnosti drugače.

hvala za odgovor

(odgovor članu dalči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?