Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bolečina - krč v predelu prsnega koša 25.1.2005 15:22:21
|
|
|
|
pika78
|
Tudi mene včasih "štihne" med rebri in komaj diham (je res grozen občutek), samo je še vedno minilo. Včasih se je to dogajalo, če sem bila v kakšen takem položaju, da so bila pljuča (??? ali kaj vem) stisnjena, prejšnji teden se mi je pa zgodilo, ko sem sedela. Ne vem, kaj bi to bilo:zmeden: - upam (in mislim) pa, da ni nič takega. Verjetno sedaj, ko nosimo :duda:, organom občasno zmanjka prostora... LP in čim manj sekiranja! Pika JA,PA NAPIŠITE PROSIM, KAJ VAM BODO DOKTORJI POVEDALI V ZVEZI S TEM!
|
|
|
|
bolečina - krč v predelu prsnega koša 25.1.2005 15:25:14
|
|
|
|
pika78
|
Aja, sem pa v 22t jaz. In to bolečino čutim podobno, kot krč, kar stisne in komaj dihaš (ne upaš globoko vdihnit, ker še bolj zareže). LP, Pika
|
|
|
|
bolečina - krč v predelu prsnega koša 25.1.2005 15:53:06
|
|
|
|
nikitta
|
Evo, prišla sem domov od zdravnikov. G me je poslala k splošnemu zdravniku, saj niso bile bolečine v trebuhu, tako da sklepa, da ni v nobeni povezavi z nosečnostjo! Ja, po eni strani tolažilno. Splošni zdravnik me je takoj poslal na EKG in, hvala Bogu je izvid da ni panike. Zdravnik pravi, da se me bo verjetno lotila gripa(!?) in da počivam, počivam, počivam... nobenih zdravil, le tekočina in počitek. Lahko je kakšno notranje vnetje prsnega dela mišic. Dokler ni vročine ni panike. Če se spet ponovi -direkt na EKG dežurnemu zdravniku! Upam, da sem vas potolažila...a vseeno je dobro iti k zdravniku. LP. Nikitta
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......