|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleče prsi
12.4.2008 11:20:33   
pattaya
Hojla.

Zanima me kakšni so vaši nasveti za boleče in občutljive prsi. Kaj vse se da narediti, da ne občutiš toliko bolečine oz. občutljivosti ?

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleče prsi
12.4.2008 11:27:55   
Naja30
Nič. Pusti jih na miru in kakšen udoben modrček gor. Zdravila pa ni user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2008 16:57:40   
M1987
Naredi kot Saša LEndero - kupi kremo in si jih masiraj - mož bo ob učinku vesel user posted image user posted image

* CARPE DIEM *
Princeska 05.08.2009

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2008 17:31:30   
mojca345
mogoče kako hladilno mazilo....

ne vem. ponavadi nimam kej narest, kvečjemu, da nimam oprijetih majic, da ne skačem. ležim če se le da.

(odgovor članu M1987)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2008 19:16:43   
Naja30
Verjetno je avtorica teme noseča? user posted image  Ali sem jaz narobe razumela?

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.4.2008 19:34:27   
mojca345
če bi bilo to tako potem je bolje tako vprašanje nasloviti na temo pod nosečnost. tam bi punce bolj vedle.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2008 20:02:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Verjetno je avtorica teme noseča? user posted image  Ali sem jaz narobe razumela?

Ne ni noseča, je user posted image dobila 2 dni nazaj. Sej ne bi vedela, če ne bi šla nazaj prebrat njene poste. Res pa se ni zjasnila zakaj in kako.

pattaya - čimmanj si jih res mečkaj, pa ne ležat na trebuhu, pa kakšen športen modrc je fino met ob takšnih "priložnostih".

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.4.2008 20:12:20   
becky
mene pa bolijo, pa ful težke mam. prav čutim, kak jih gravitacija vleče dol user posted image . je to mogoče znak user posted image ? upam, da je 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2008 20:20:13   
tejci01
IZVIRNO SPOROČILO: becky

mene pa bolijo, pa ful težke mam. prav čutim, kak jih gravitacija vleče dol user posted image . je to mogoče znak user posted image ? upam, da je 

Pri meni je bil.
Držim pesti!

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2008 20:59:32   
pattaya
No da razjasnim. Res sem v torek dobila krvavitev, ampak ni bila taka kot ponavadi, blo je je veliko manj in drugačne konsistence, tak da nisem ziher da je bila res user posted image . Test je sicer včeraj pokazal še vedno -. Mam pa že en teden ful občutljive prsi, tak da ležanje, udoben moderček čisto nič ne pomaga. Komaj hodim, ker jih pri vsakem koraku čutim, pa mislim da so težje in večje (mam pa sicer nasploh malo večje). Tako občutljivih še pa nikoli nisem mela, sploh pa ne pred in med user posted image , tak da ne vem kaj se dogaja z mano. Poleg tega sem še ful utrujena, non stop zaspana, lačna, veliko hodim na wc, pa še omotična kdaj pa kdaj. Bom ob koncu drugega tedna še naredila enkrat test, pa bomo vidli kaj bo.

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2008 10:36:55   
katja_p
Pri meni so bile oz. so boleče in polne prsi znak nosečnosti. Zdravilo? Hmmm .. ne vem, če je. Te vsaj neki opominja na to, da si user posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2008 11:37:48   
becky
upam, da sem res. danes mi zamuja prvi dan, prsi pa še vedno težke, T pa visoka. bomo vidli. držite pesti, prosim

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2008 16:41:56   
emina83
stiskamo, stiskamo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2008 16:47:08   
liam

upam, da sem res. danes mi zamuja prvi dan, prsi pa še vedno težke, T pa visoka. bomo vidli. držite pesti, prosim

navijamuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.4.2008 18:12:59   
_sanja_*
IZVIRNO SPOROČILO: liam

navijamuser posted image

Jaz tudi navijam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.4.2008 18:29:42   
tejci01
Becky
sporoči nam takoj ko narediš test. Itak boš zagledala user posted image  aliuser posted image .

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.4.2008 19:36:51   
becky
ej, hvala vam punce. kak ste super. itak, da takoj sporočim rezultat. sicer pa me boste verjetno slišale, ker če bo user posted image , se bom tak zadrla, da bo hudo. aja, danes sem imela T 37,2 (!)-to je pri meni že zelo visoka temp., ker imam drugač ful nizko (okoli 35,7)-BC mini pa ni bil veljaven ( bla je ena navpična črta in ena vodoravna user posted image ), drugega pa nimam, tak da ga bom res delala v torek. res upam, da bo user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.4.2008 20:01:57   
punčkica
becy navijam! user posted image  Pri meni je enakouser posted image

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.4.2008 12:09:44   
tejci01
Jaz sem naredila test takoj drugi dan po izostanku in je bil +. Sem pa si kupila CB,ki naj bi bil najbolj siguren.

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.4.2008 14:22:00   
mojca345
user posted image becky,

kakšna krvavitev je bila ?

ne vem, če je krvavitev, saj po mojih izkušnjah, ni blo še nikol +.

tut jest sem imela ta mesec, čist neki drugega kot ponavadi, ko mi teče ko ulito. pa ni nič blo.

glava pokonci !user posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.4.2008 15:06:51   
punčkica
delala test en dan po izostanki z bc mini je je user posted image  samo druga je bolj rahla, tak da upam da je to to. Bom pa čez tri dni naredila ponovno da se prepričamuser posted image user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.4.2008 15:12:14   
liam
IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

delala test en dan po izostanki z bc mini je je user posted image  samo druga je bolj rahla, tak da upam da je to to. Bom pa čez tri dni naredila ponovno da se prepričamuser posted image user posted image

čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.4.2008 15:17:37   
mojca345
ČESTITAM!!!!user posted image user posted image user posted image

Ti povem, skoz hodijo na naš forum nova dekleta, so prijavljena par dni in evo ti ga, ti že sporoči da je nosečka. me pa tlele že skoraj stare garde, vsak mesec znova jamramo, pa ta znak pa un znak. pa nej gre vse skupi nekam " v avstrijo".user posted image user posted image user posted image

ne nisem še obupala, še dolg ne bom. men je tale forum po službi pravo sproščanje. dokler preveč ne grem v izračune svoje user posted image , pa ovulacije in tako dalje. pol je boljš kr nehat pa se bolj dragemu posvetit. aneda punce?

Še enkrat čestitam, moj sestavek je samo "intermedzzo".

Itak, da si. šibka ali močna, smo že povedal, da je to to user posted image  ! sam, da je, pravi mojca !

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.4.2008 15:21:10   
punčkica
punce hvala! Si full želimuser posted image  prvič sem delala 6 mesecev in končalo se je z ssuser posted image  v 5 mesecu zaj pa me je malo strah da se ne ponovi. No zdaj novo rundo pa je uspelo v 3 mesecu. Upam da sem user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.4.2008 15:24:03   
mojca345
tist ss kr pust pr mir. lepo POZITIVNO razmišljat, pa dragi te nej k seb stisne in ti reče, da bo vse ok.

si mu že povedala ? kaj je naredu oz. reku ?

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?