|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča sramna kost
28.12.2011 17:35:53   
Anonimen
Pozdravljene!

Vem da je o teh temah že napisano in vem da je to normalno proti koncu nosečnosti!
Jaz pa sem v začetku 13 tedna in me že nakaj dni boli sramna kost. Sicer me ne boli cel dan ampak me pač vmes zagrabi in poneha. Prav tako me pa ponoči bolijo kolki.
Ima mogoče še katera take izkušnje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča sramna kost
28.12.2011 20:44:29   
Petka09
Ja, pri meni je bilo tako, da me je ravno nekje okrog 12. tedna začela boleti sramna kost. In tudi tako.. občasno. Plus tega, da me je skoraj nenehno bolela leva ritnica oz. kost notri ali kaj. Prav smotan občutek, sploh, če sem veliko hodila. Sem komaj šla. Pa še z možem sva takrat šla za en teden v eno večje mesto, kjer je bilo treba dosti hoditi in mi je bla prava muka.
V bistvu so me te kosti bolele ves čas do poroda. Nekaj časa bolj, potem malo manj... Proti koncu nosečnosti pa itak sramna kost na ful user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?