|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boleča medenica
24.3.2009 22:24:47   
mayflower
Sem v 34. tednu drugeuser posted image Že kak mesec me zelo boli medenica- težko sedim, spim... Prvauser posted image se je končala s CR. Včeraj mi je G delala UV in me je kar naravnost vprašala, če imam kake želje glede CR. Prej sem jasno izrazila, da bi raje naravni porod, ampak je dete precej veliko 2700 g(ustreza 2-3 tedne višji nosečnosti) in bo zato ponoven CR. G me je zelo zasliševala, kake so te bolečine in mi na koncu rekla, da je to zato, ker je otrok tako velik. zdej me pa malo skrbi, da me boli zato, ker se je tamali "zataknil" med kosti. (vem, da se lahko zgodi, se je znanki). A je imela katera take bolečine- kakšen je bil vzrok? 

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boleča medenica
24.3.2009 22:26:39   
Najaa
Mene so zelo bolele medenične kosti, kolki... pač je imela mala tako lego, nič drugega.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2009 6:25:17   
spps
mene je tud bolela medenica in kolki,to je pač zarad lege otročkauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2009 8:22:54   
petra81
Mene so v prvi nosečnosti tudi nenormalno bolele medenične kosti, pa sem rodila normalno-vaginalno, punčko težko 4210g! So mi pa potem rekli, da če mi ni nihče povedal, da bom imela tako velikega otroka. Je bila kar dolgo v glavični vstavi, ker je imela malo sploščaten nosek, ampak je šel sam na mesto. Ne vem če bi zaradi tega pristala na CR, tudi če bi mi prej povedali. Pomagat se pa ne da pri teh bolečinah.

Pa srečno

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2009 8:25:45   
Dudica1
za medenico omenite svoji G ker se dobi medenični pas in vaje fizioterapevta in resnično pomag,kolegica ni imela nič in po porodu tud hodit ni mogla ...user posted image

(odgovor članu petra81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2009 9:40:38   
Onasiss
Tudi mene je bolelo proti koncu nosečnosti, pa sem rodila normalno-vaginalno 4130 g težko pupo. Se mi pa zdi, da so te bolečine posledica širjenja vezi-torej priprave otroka v kanal. Sam to zna tudi trajat nekaj tednov.

So what....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2009 9:56:55   
mayflower
Napovedan CR bom imela zato, ker se je prva nosečnost končala s CR. In je v bistvu bil že takrat otrok velik (4180g) in se ni spustil v porodni kanal. Zato sedaj nočejo tvegat, da bi se ponovno zgodilo podobno, pa še po CR sem imela vnetje šivov, tako, da so mi morali rano še enkrat odpreti.... Prvič me pa ni nič bolelo.
Kar pa se tiče medeničnega pasu, je G rekla, da mi ne bo skoraj nič pomagaluser posted image

Ko se mi nasmehneš, s soncem napolniš moj dan.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2009 10:30:16   
bjondi
V 1user posted image  nisem vedela kaj so sploh bolečine v medenici.No sedaj v 2user posted image  po devetih letih pa sem že v 19 tednu vedela kaj so te bolečine,ki so trajale do 22 tedna.Sedaj me bolijo po sesanju,sem v 26t.Je pa rekel G da tud emšo ni več tak kot devet let nazaj in nič drugega.

(odgovor članu mayflower)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?