|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolani v vrtcu
10.12.2005 20:37:01   
Anonimen
Moj mali do zdaj nobeno zimo ni bil bolan no malo že prehlajen.Zdaj pa ko hodi v vrtec  je dva tedna ali pa enega zdrav pa spet bolan.Pa to ni res.Prejšnji mesec je imel bronhitis tri tedne zdaj pa že en teden streptokok.Zdaj sem rekla,ko ozdravi in gre nazaj v vrtec pa bo spet bolan ga pa izpišem.Pa to ni normalno več cele noči ne spimo takšno vročino ima ko je bolan.Pa nič mu ne paše še shujšal je ,ker ne more jest.Nima smisla,da je tak ko je vedno bolan pa niti na terapije ne moremo hoditi.Naj bo doma bo vsaj zdrav.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolani v vrtcu
10.12.2005 20:59:07   
total
Bogi revček,ja če maš le varstvo naj bo rajši doma,zdaj ful jamrajo,kako so otroci,ki obiskujejo vrtec bolni,mi smo zdaj še doma,hvala bogu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2005 21:12:13   
ona
Moj starejši sin je bil tudi nonstop bolan,kot ti praviš!Stalno ta bronhitis,prehlad in posledica tega vnetje ušes-stalno!!!Tako,da je imel že kroniočno vnetje ušes in je bil 7x operiran na ušesih,tako da se mi je že trgalo.Je bil pol več v bolnici kot doma in se mi je ful smilil.Nisem pa imela možnost drugega varstva.Je bilo pa res hudo in če bi lahko zavrtela čas nazaj ga nikoli več ne bi dala v vrtec,vsaj do treh let ne!!Zdaj imam pa hčerkico-11 mesecev,ki jo ne bom dala v vrtec.Hvalabogu,da imam možnost da imam tako delo,da sem lahko doma z njo!Sem tudi slišala,da v vrtcih včasih oz. kar dosti zračijo in pol je prepih in tako majhnim otročkom ne manjka dosti da zbolijo,en majhen prepih pa so bolani.
Tako,da ti tudi jaz priporočam,da si raje zrihtaj varstvo doma!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2005 22:06:38   
Marogica
Alika01 vztrajaj, se splača. Res je nekaj mesecev grozno, potem se pa uredi, kot da ni bilo nič. Mi smo bili 3 dni do 1 teden v vtcu, pa 2 tedna doma in to se je ponavljalo od septembra, pa do decembra. Prej pa moj otrok v življenju ni bil bolan. Prehladi, vnetja ušes, viroze..........PA seveda sem bila tudi sama non-stop bolana, ker sem vse od njega kasirala . 29.12 pa sem pristala na urgenic-pljučnica in 4 tedni "kome".
Je zadnjič ena pisala, da nima otroka v vrtcu, temveč doma in je tudi kar naprej bolan. Ni pravila,razen, da daš to skoz in sem mu bo okrepil imunski sistem. Moja pediatrinja je rekla, da je vseeno kdaj gre otrok v vrtec, to fazo mora dati skozi.
Tisto o zračenju drži, vendar zato, da imajo otroci svež zrak,kar je pa tudi dobro.
Vztrajaj.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2005 22:13:46   
KODA
Pri naših dveh je bilo lansko leto katastrofalno.Viroze so skakale od enega k drugemu.Od novembra,do marca,sta bila bore malo v vrtcu.Non stop smo bili bolani.Smrkavi in podobno.Zato sem jih imela v varstvu pri mami in tašči.Letos,(trkam ob les) ni bilo kaj hujšega,razen kašlja in smrklja.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2005 11:24:55   
Cikica
Joj,ne takoj obupa.user posted image Tudi moj angelček je bil vedno zdrav čez zimo,no smrkanje že ampak sedaj ko je v vrtcu je tudi non-stop nekšen bolan.Imel je že bronhitis potem je nekaj dni nazaj cel dan bruhal in imel gobice po celem telesu user posted image in mislim da nima smisla da bi ga izpisala saj verjemi to je tak čez zimo.Tudi tukaj vsi jamrajo da jih izpišejo da so bolani.Vsaj bo bolj odporen in mislim da če bi bil doma da bi tudi bil bolan,ne tako ampak bi že kaj prišlo.Ne ga izpisat se ne splača.

Moj Alen je vrtecu posatl bolj samozavesten in je začel full lepo govorit.Jaz sem zadovoljna ker se je vrtecu res ogromno naučil.user posted image user posted image

Lp,Petra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2005 9:46:44   
rainbow
Haj!

Pri nas je tudi ista pesem, po udravem novembru zdaj spet deset dni doma, danes šla v vrtec; pa sem jaz doma s tamalo, ki je by the way, zdaj tudi bolna;
vseeno ne bi starejše dala iz vrtca, ker se mi je zdaj te dni skoraj sfrnikolalouser posted image ;

se mi zdi, da se vseeno splača, tako kot so rekle ženske, otroci si gradijo imunski sistem; poleg tega že dva tedna v vrtcu se pozna v razvoju; sploh po drugem letu.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2005 9:53:43   
corfu
Kolegica ima sina v privat varstvu, kjer sta dva otročka, pa je tudi skoz bolan, tudi jaz menim, da je to samo obdobje, ki ga dajo vsi skozi. Vztrajaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2005 10:54:08   
Vlasta1
Jaz se strinjam s cikico, ne obupat. Tudi pri mojem ta velkem je blo enako. Letos je mnogo bolje. Cist smo bli nori, ko je v casu, ko sem jaz rodila drugega otroka dobil norice. A se je hvala bogu dobro izteklo. Mali jih ni dobil. Letos je velik le tu pa tam mal vrocicen a antibiotikov se ni imel tako kot lani vsak drug teden.

Le pogum, otroci veliko prenesejo.

lp vluser posted image stuser posted image

p.s. Socustvujem pa s tiso, ki ima otroka non stop po bolnici. to je pa res hudo. Vsak odhod od doma je tezak. Jaz sem bila samo enkrat s prvim v bolnici, ker ni dovolj pridobival na tezi. Bilo je grozno.

lp

Vl:)st;)

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2005 22:54:26   
snorlax
Evo, Alika, moja zgodba. Pri nas je čisto enako. Prvo leto svojega življenja je bil zdrav kot dren, odkar je v vrtcu, od septembra smo več doma kot v vrtcu (in jaz v službi). Prvi mesec je še nekako bilo, od oktobra sva bila že 2x v bolnici, vrstijo se mu angine za angino. Ko poje zadnjo žlico antibiotika, je zdrav samo dva dni, potem se mu ponovi. Trenutno prebolevamo vnetje ušesa. V vrtcu že ni bil cel mesec, pa se mu vseeno kar naprej ponavlja. Sploh ne pridemo več do vrtca, ampak grem iz bolniške v bolniško. user posted image

Potolažila te nisem, vedi pa, da se to dogaja mnogim. Jaz samo čakam, da bo minilo.

Upam, da bomo kmalu zdravi vi in mi!

SREČNO!

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2005 23:36:01   
KODA
Pri nas je bilo lansko leto katastrofalno.Viroze so skakale od enega k drugemu.Od novembra do marca,sta bila non stop bolana.V vrtcu sta bila bolj malo.Letos(trkam na les),ni bilo nič kaj takega,razen smrkljev.Mislim,da to paše k fazi odraščanja

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.12.2005 2:51:43   
Iztok18
Če ne bi zračili prostorov, bi bil vrtec v enem tednu prazen :)

Lp Iztok

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.12.2005 9:21:04   
borovnička
Po mojih izkušnjah dela v vrtcu, je večina otrok, ki so prvič prišli v vrtec, veliko manjkala. Nekaj vzrokov je bilo psihičnega izvora, ker so otroci prvič zapustili domače okolje in prišli med otroke in vzgojiteljice, ki jih seveda niso poznali. Bilo je veliko joka, motil jih je hrup. Drugi vzrok pa so razni prehladi, ki jih otroci prinesejo v vrtec. Ampak še vsak otrok se je navadil in postal tudi odporen, ker se mu je sčasoma okrepil imunski sistem. Je pa res, da pridejo tudi kake viroze, ki napadajo otročke. Nekaj krivde je s strani staršev, ker ne povejo, da je njihov otrok bolan, nekaj pa s strani vrtca, če vzgojiteljice staršem ne povejo, da je v vrtcu viroza.
Vsekakor pa se splača vztrajat, razen, če se vam zdi, ker vi najbolje poznate svojega otroka, da se ne bo nikakor navadil.

Pozdravček user posted image

(odgovor članu Iztok18)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.12.2005 22:00:49   
Iztok18
Moje mnenje je tudi, kljub temu, da je otok veliko bolan, naj bodo starši pozitivni o otrokovem vključevanju v vrtec, saj če starši ne vedo kaj bi naredili, tudi otrok je še bolj zbegan in posledično tudi bolj zboleva.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.12.2005 22:17:16   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: Iztok18

Moje mnenje je tudi, kljub temu, da je otok veliko bolan, naj bodo starši pozitivni o otrokovem vključevanju v vrtec, saj če starši ne vedo kaj bi naredili, tudi otrok je še bolj zbegan in posledično tudi bolj zboleva.

S tem se sicer ne strinjam, ker smo doma veliki zagovorniki vrtca, otrok je bil res pred vstopom vedno zdrav, kljub temu, pa smo bili 4 mesece bolani. Mislim, da te faze "zbolevanja" pač ne moremo obiti.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Iztok18)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Rodila sem čez rok.
FLASK_A

Dobili smo:

fantka (55%)

punčko (45%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!