|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   boksarce vs. gatke
11.4.2011 12:34:16   
mini86
nekako mal razmišljam o odvajanu pleničk pa me zanima kaj je boljš gatke al boksarce al je vseeno..
pa kok morš met cca. na zalogi tega..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: boksarce vs. gatke
11.4.2011 12:52:43   
nananaja
za moje pojme vseeno, zame so bile vse to gatke.

rabiš minimalno 10-15 spodnjic, pa se moraš vseeno zavedat, da boste na začetku oprali vsake dva tri dni. Mi smo imeli v vrtcu troje za preoblečt, tako je prosila vzgojiteljica, vendar naša ni rabila več kot dvoje.
Ampak potem je pa to dovolj za cel teden. Pri nas imamo dve hčerki z enako veliko ritjo, imata okoli 25 kosov, ker večkrat peremo le za vikend, se pa mala še večkrat pokaka v hlače, lula ne več v hlače.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.4.2011 12:53:52   
pikica*
Za te tamale rite itak lažje dobiš navadne gatke. Naš je na začetku raje nosil navadne gatke (se mi zdi, da je imel v njih boljši občutek), zdaj mu je pa čisto vseeno. V bistvu je še najbolj srečen, če lahko hodi brezuser posted image .

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.4.2011 12:57:04   
mini86
kupila bi na nextu k majo toook luškane-in gatke in boksarce..user posted image

no upam da smo začeli z odvajanjem pleničk..sicer bomo šli zeloooo počasi..je zlo navdušen če mu rečem če gre luli lužo narest in vsakič se polula not vsaj mal..seveda dobi pol pleničko nazaj..tko mislm delat kšn mesec dokler nau bolj toplo pol bi pa probala dejansko brez pleničk..
a mislte da je to uredu pristop

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.4.2011 13:12:08   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a mislte da je to uredu pristop

Kaj pa pravijo v vrtcu? Pri nas so se kar nekaj časa šli skupinsko lulanje, da jim je vse skupaj postalo zanimivo. To je trajalo par mesecev (doma smo parkrat poskusili s kahlico pa ni bilo pametnega rezultata), dokler nam niso rekli, da je pa že večino časa v vrtcu suh. V roku enega tedna je bil  brez plenic (tudi ponoči) tudi doma. Zato sama nisem pristaš nekih strašnih kolobocij z odvajanjem. V vrtcu jih znajo res lepo zanimirat, da jim življenje brez pleničke postane prav zanimivo. Doma pa narediš samo še piko na i. Rezultat je tudi ta, da ni veliko brisanja lužic. Na prste ene roke lahko naštejem "nesereče", ki so se nam zgodile v roku enega leta.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.4.2011 13:21:19   
mini86
ja jih dajejo skupinsko na kahlico in naj bi vedno kaj naredil..kakal pa je tam slučajno 1x..
rekle so da one naredijo prvi korak da za ostalo se pa ne mudi..
do sedaj sem mislila da bi nekako probala poleti ampak se nebi sekirala če se nebi odvadil ker tudi jaz nisem pristaš neke "prisile".
in glede na to da pravijo da je za odvajanje od pleničk najbolje od 2,5 let naprej-pustmo posameznike, sem mislila če ne prej pa drugo poletje..
ker mi nima smisla da bom js slabe volje ker bo skos polulan, on pa tud ker ne bo vedel zakaj se gre..
če nebi včeri imel takega navdušenja nad lulanjem v kahlico nebi sploh še probavala..morm rečt da me je presenetil in upam da če nadaljujem kot sem si zamislila da zmagamo..

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.4.2011 13:37:42   
nananaja
jaz pa mislim, da je ravno od 1 leto in 9 mesecev naprej idealno obdobje za opuščanje pleničke, pri nas sta obe prej hodili na kahlico, pri tej starosti pa sta naredili preskok pri zadrževanju in je bila plenica tudi suha. Edino kar je potrebno, ko se ukine plenico, se jo daje nazaj edino za spanje, ne pa tudi ko greste od doma. Je pa enostavneje, če se tudi v vrtcu prakticira kahlica.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.4.2011 13:39:53   
mini86
na kok časa bi ga pa morala spomnt da gre na kahlico..nimam predstave kok časa lahko zadrži..

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.4.2011 13:59:31   
sazi

nekako mal razmišljam o odvajanu pleničk pa me zanima kaj je boljš gatke al boksarce al je vseeno..

Naš sinko je zelooo suh. Ino se vse boksarice (smo jih nekaj dobili) kar visele z njega - oz. se niso oprijele nog. Ko si je gor potegnil hlače, si je boksarke čisto zmečkal in stlačil gor nekam - zato jih nismo uporabljalo. Gatke si je že takoj lepo sam oblekel in potegnil do pasu, z boksarkami pa ni šlo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2011 14:53:28   
K_a_t_i
Ene motijo boksarce, druge pa "navadne" gatke. Naš ima oboje, ampak čez poletje ima navadne gatke - meni se zdi, da mu je manj vroče user posted image .
Za odvajanje pa 2 paketa najcenejših gat kar jih dobiš. Potem pa "ta lepe".

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2011 18:07:34   
Anonimen

Kot za normalno uporabo. Naša punca se ni nikoli več polulala v hlačke, ko je enkrat bila brez plenic.

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2011 19:49:20   
Lantea
Kaj pa vem, po moje bi bilo opominjanje na pol ure kar ok. Odvisno pač, ali se bo polulal ali ne, koliko pije, koliko se polula...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.4.2011 20:20:28   
Čebel@
se opravičujem ker bom zasmetila,ampak me res neki zanima:

hči je stara 2 leti in 2 meseca...v vrtcu skupinsko lulajo v kahlico od januarja....doma imamo kahlico skos v kopalnici.....ve zakaj se jo uporablja,ko ji pa rečem če dava hlače in pleničko dol pa vedno reče ne.....se pa oblečena vsede gor,sedi par sekund pol pa skoči dol in vpije da je naredila lužico in bravo bravouser posted image

kako jo naj prepričam,da bo tudi doma hodila na kahlico?......sej silit jo nočem,ima še dovolj časa,ampak zakaj v vrtcu gre,doma pa neuser posted image

isto je pri dudi...v vrtcu jo nima od novembra,doma pa jo noče dati stranuser posted image

kakšen nasvet?user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.4.2011 7:51:08   
pikica*
IZVIRNO SPOROČILO: nananaja

jaz pa mislim, da je ravno od 1 leto in 9 mesecev naprej idealno obdobje za opuščanje pleničke,

Zelo ekspliciten odgovoruser posted image .

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.4.2011 9:45:55   
mini86
čebel@-on je nekako sam začel govort luža-pač po svoje in mu tud js zdej rečem a gre luli narest lužo..in pol on z vsem navdušenjem kar ga premore reče jaaaaaa..in tko se je začelo..

mugoče ker je tok stara bi skupaj naredile palakat pa bi lepile zvezdice al pa živalce kar ma raje..pa mugoče bi palil..pa na 5 al pa 10 nalepkic ena nagradica/izlet..
pa seveda ustrajat..

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.4.2011 9:56:07   
babylove
Moja izkušnja je taka, da je enostavneje s hlačkami. To pa zato, ker hlačke nič ne motijo, ko preko vleče 'zgornje' hlače (kavbojke recimo). Pri bokserkah je pa tako, da so redkokatere dovolj ozke, da se oprimejo malih bedrc, ampak večinoma frfotajo okoli. No in ko si potem gor vleče kavbojke, se mu to vse nekako zamota oz. ni tako, kot bi moralo biti. Bokserke v glavnem pri nas motijo pri vlačenju kavbojk navzgor, upam da se razumemo:)

Sicer pa se strinjam, da so mini moški presladki v bokserkah!!!

No, svetujem pa le, da kupis sprva le malo količino bokserk in preveriš, da ne boste imeli enakega problema kot mi. 

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.4.2011 9:57:10   
mini86
Sicer pa se strinjam, da so mini moški presladki v bokserkah!!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.4.2011 9:57:46   
mini86
no je pa moj dal dober argument na gatke..če se pokaka bodo bolj zadržale kot pa boksarceuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.4.2011 10:53:49   
Čebel@

čebel@-on je nekako sam začel govort luža-pač po svoje in mu tud js zdej rečem a gre luli narest lužo..in pol on z vsem navdušenjem kar ga premore reče jaaaaaa..in tko se je začelo..

mugoče ker je tok stara bi skupaj naredile palakat pa bi lepile zvezdice al pa živalce kar ma raje..pa mugoče bi palil..pa na 5 al pa 10 nalepkic ena nagradica/izlet..
pa seveda ustrajat..
hm...zanimiva idejauser posted image user posted image user posted image ....samo ne vem,če ni še premajhna za touser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.4.2011 11:01:07   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

hči je stara 2 leti in 2 meseca...v vrtcu skupinsko lulajo v kahlico od januarja....doma imamo kahlico skos v kopalnici.....ve zakaj se jo uporablja,ko ji pa rečem če dava hlače in pleničko dol pa vedno reče ne.....se pa oblečena vsede gor,sedi par sekund pol pa skoči dol in vpije da je naredila lužico in bravo bravouser posted image

kako jo naj prepričam,da bo tudi doma hodila na kahlico?......sej silit jo nočem,ima še dovolj časa,ampak zakaj v vrtcu gre,doma pa neuser posted image

isto je pri dudi...v vrtcu jo nima od novembra,doma pa jo noče dati stranuser posted image

Pustijo jo, bo že, ko bo pripravljena. Saj veš, v vrtcu je itak čisto drug svet kot doma. Moj fantek je star 2 leti in 4 mesece pa ima še plenice, z odvajanjem bova probala poleti. Zaenkrat sva na tem, da gre zvečer pred tuširanjem na školjko in lula - je sam nase ful ponosen, ko ga pa pohvalim, pa sploh. Ampak to je samo zvečer, če ga vprašam čez dan, ali bi šel na školjko, reče "ne". Za lulanje v školjko sem ga pa nahecala zato, ker je imel nekaj časa ful manijo na školjko in bi ves čas odpiral pokrov pa vodo potegoval, potem pa sem mu rekla, da če bo lulal, bo lahko vodo potegnil in je palilo -zdaj zvečer lepo lula, s papirjem obriše lulčka user posted image , potem pa potegne vodo. Ostalo pa v pleničko.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.4.2011 11:13:11   
Julija08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

Moj sine ni na noben način hotel na stranišče, na kahlico še nekako...potem pa sem mu naredila na A3 "koledar lulanja" user posted image user posted image user posted image  in ga nalepila na vrata kopalnice. Vsakič ko se polula na stranišče lahko da eno štampiljko (sem kupila lepa živalice...), ko je cel mesec lulal na stranišče sva šla v BC in si je lahko nekaj izbral.

Zdaj je ful navdušen, skoz bi hodil na stranišče...star je 2, 5 leti....še kak mesec počakam potem pa ga bom probala odvajati od pleničke...čakam da se malo otopli, bo tudi lažje za sušiti....

Nisem pa ziher, da bo hotel imeti hlačke sploh gor, ker se ful razburja, če mu jih dam, verjetno se bova morala spet kaj zmeniti, mogoče bi pa zdaj kakšne nalepke limala.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.4.2011 11:41:16   
mini86
čebel@-ne mislim da ni premajhna..sam prepust se pa se bo tud onauser posted image
drgač pa pr ns v vrtcu pravjo da je itak normalno če ma do 5 leta plenice..normalno mislim s tem da ni z otrokom nič narobe..
mogoče se pa tudi jaz lotim tega plakata..sam še ne vem kako narest zanimivega zanj..

julija08 a maš kšn namig za plakat k si zverzirana že:)

čeprav ne vem če bi pr ns to pršl v poštev k se vsakič polula vsaj mal..bi mogla veliko nalepk metuser posted image user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?