Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ se opravičujem ker bom zasmetila,ampak me res neki zanima: hči je stara 2 leti in 2 meseca...v vrtcu skupinsko lulajo v kahlico od januarja....doma imamo kahlico skos v kopalnici.....ve zakaj se jo uporablja,ko ji pa rečem če dava hlače in pleničko dol pa vedno reče ne.....se pa oblečena vsede gor,sedi par sekund pol pa skoči dol in vpije da je naredila lužico in bravo bravo kako jo naj prepričam,da bo tudi doma hodila na kahlico?......sej silit jo nočem,ima še dovolj časa,ampak zakaj v vrtcu gre,doma pa ne isto je pri dudi...v vrtcu jo nima od novembra,doma pa jo noče dati stran kakšen nasvet? Pustijo jo, bo že, ko bo pripravljena. Saj veš, v vrtcu je itak čisto drug svet kot doma. Moj fantek je star 2 leti in 4 mesece pa ima še plenice, z odvajanjem bova probala poleti. Zaenkrat sva na tem, da gre zvečer pred tuširanjem na školjko in lula - je sam nase ful ponosen, ko ga pa pohvalim, pa sploh. Ampak to je samo zvečer, če ga vprašam čez dan, ali bi šel na školjko, reče "ne". Za lulanje v školjko sem ga pa nahecala zato, ker je imel nekaj časa ful manijo na školjko in bi ves čas odpiral pokrov pa vodo potegoval, potem pa sem mu rekla, da če bo lulal, bo lahko vodo potegnil in je palilo -zdaj zvečer lepo lula, s papirjem obriše lulčka , potem pa potegne vodo. Ostalo pa v pleničko.
|