Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 5.1.2008 16:55:06
|
|
|
|
Naja30
|
Če te zelo boli, bi jaz na tvojem mestu poklicala G in povedala. Mogoče bi te prej vzel na pregled. Verjetno boš morala res veliko počivat vsaj kakšen mesec.
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 5.1.2008 17:09:14
|
|
|
|
trnuljčica
|
Pri meni se je podobno začelo dogajati v 20 tednu. Trebuh mi je bil določene dneve non stop trd. Pa podobno nisem hotela "težit" pri ginekologih, saj sem imela pregled čez 1 teden. Ampak za razliko od tebe mi ni nič dol pritiskalo ter nisem imela bolečin. No razen neprijetnega občutka, ko je trebuh bil trd ter težje hoje. Sem bolj ležala in začela jemati Magnesol kot nora. Nauk: dočakala pregled in niso bili pravi popadki, ampak olajšanje in vednost, da je vse v redu je neprecenljiv. Zato ne čakat če te boli ali dol tišči. Saj ti bodo samo zmerili dolžino materničnega vratu, mogoče naredili CTG. Skratka nič takega. Hvala bogu če bo vse v redu.
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 5.1.2008 17:42:55
|
|
|
|
ursi84
|
Veš lik tudi jst imam enake težave kot ti. Tiščanje dol, zatečeno spolovilo, utrjevanje trebuha in še kaj bi se našlo. V torek imam pregled pri G in upam, da ni nič kaj hudo narobe. Nosim zelo nizko (po besadah G - zato me je dal na bolniško že z 25 t) in tudi hoja je postala zelo otežkočena. Moj pravi, da hodim kot raca. Ampak drugače ne gre, ker mi vse dol pritiska. Sem pa v 32 tednu. Jutri nastopim v 33t. Poročaj če si izvedela kaj zanimivega. Upam, da zdržimo čim dlje...
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 5.1.2008 22:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
lik, ursi84 - počitka vama manjka
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 6.1.2008 8:38:29
|
|
|
|
buči
|
A ni zanimivo, po eni strani ti G reče, da moraš v taki situaciji počivat, po drugi strani pa, da moraš nujno hodit na sprehode. Jaz jih ne razumem več. Tudi mene boli k svi , pa tako mi dol tišči, da se mi zdi, da mi bo trebuh odtrgalo, ampak je vse bp. Še malo punce, pa gremo rodit!
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 6.1.2008 9:06:03
|
|
|
|
Marogica
|
Najbolje bo vedel seveda ginekolog, kaj se s teboj dogaja in kaj moraš delati, da do tega ne pride. Meni so se te bolečine pojavile nekje v 29 tednu in postajale vse močnejše, dokler me v 32 tednu nisu zadržali v bolnišnici. Bolečine so se pojavljale samo kot sem hodila, v ležečem stanju je bilo OK. Predpisali so mi strogo mirovanje. TOrej postelja-WC, vsega ostalega sem se morala "izogibati" in je delal moj mož. Tako, da vsaj do pregleda POČIVAJ, kolikor se da...v vseh smislih.
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 6.1.2008 9:36:49
|
|
|
|
Lanchy
|
Lepo pridno pocivaj...drzimo pesti
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 6.1.2008 10:50:49
|
|
|
|
ursi84
|
Caffee pri meni ni problem počivanje, saj sem na dopustu in RES veliko počivam. Tako, da ... ne vem, kaj je lahko še vzrok temu. Bomo videli v torek, kaj na vse to poreče moj G. Hvala
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 6.1.2008 17:50:33
|
|
|
|
lik
|
Tudi sama veliko pocivam,saj sem na bolniski ze od septembra.Res ne vem kaj mi fali.Marogica,kaj pa se je s tabo dogajalo,da so te dali v bolnisnico do poroda?Sama se prav tega bojim,ker imam samo se slabih 8 tednov do konca.
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 7.1.2008 20:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursi84 Caffee pri meni ni problem počivanje, saj sem na dopustu in RES veliko počivam. Tako, da ... ne vem, kaj je lahko še vzrok temu. Bomo videli v torek, kaj na vse to poreče moj G. Hvala Ja potem pa upam da te ne bodo hospitalizirali, kot so mene v 24. tednu, ker mi je "dol tiščalo" in zaradi bolečin podobnim menstrualnim...Sicer pa držim pesti za jutri in poročaj
|
|
|
|
RE: bojim se prezgodnjega poroda 9.1.2008 10:40:59
|
|
|
|
anny1
|
Lik upam da je bilo pri G vse normalno, meni se je to začelo v 26t, v 33t se mi je spustila v medenico, boleče kosti,mednožje...,skratka priprava na porod, danes pa sem prispela v 37t- še sem doma in čakam na drug petek ko grem v P zaradi CR. Srečno in upoštevaj navodila svojega G.Pojdi na kratek sprehod 15min drugače pa počivaj in naj tvoji delajo namesto tebe .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?