Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Dopovej si da so v življenju stvari na katere nimamo vpliva. Recimo smrt. Na to ne moreš vplivat. In nikoli ne veš kdaj pride, ne moreš si pa sedaj grenit življenja v naprej kako bo če bo. Ker na to ne moreš vplivat. Navadi se živeti ta trenutek in ne obremenjuj se s tem kako bi preživela če bi to, pa to, pa to.... Bi preživela. Tako kot si še vse do sedaj. Smo močnejši kot delujemo. Ampak v naprej se obremenjevat pa res ni treba. Če se kdaj kaj od tega zgodi, boš takrat reševala. Sedaj pa raje uživaj v življenju. Tole sem mislila jaz napisat, pa si me prehitela, karin. Sicer pa, na kratko....sprijazni se z najslabšo možno potjo. če tako pride, pride. preživela bi čisto vse. Ne more biti tvoja sreča odvisna zgolj od moža, ne obešaj se nanj, to ni dobro za nikogar. Imej ga rada, uživaj z njim in ob njem - ta hip, pa čim bolj. Izkoristi vsak trenutek, pa živi življenje. Pa razmisli, zakaj nisi srečna, ker če si v depri, nisi tolk srečna, kot se ti zdi. Aja, nisi sprejela smrti svojcev. Najprej moraš sprejeti njihove smrti. Umrli so, tkao pač je. Saj je ok, če se zato smiliš sama sebi 2x na leto po 5 minut, če se pa več, pa tega nisi sprejela v sebi. A veš, življenje ni praivično do nikogar. Tako pač je na tem svetu. Ne moreš pomagat. živi naprej najbolje, kar sploh lahko. Dokaži življenju, da si močnejša od njega. Vsi smo. IZVIRNO SPOROČILO: willma IN NE IZGUBLJAJ ČASA Z MORBIDNIMI MISLIMI! Serena, popolnoma se strinjam s tem kar si napisala, toda zavedati se moramo, da svojh misli ne moremo kontrolirat. Jih pa lahko zavestno nevraliziramo, tako da (kot si že napisala) se osredotočimo na bolje. S tem se pa ne strinjam. Misli lahko zavestno kontroliraš. če se jasno zavedaš, da razmišljaš o neumnostih npr. kako te bo medved pojedel za ovinkom, lako preusmerih misli na to, kako medveda pri vas v realnosti ne more biti sredi mesta, kako bi edini medved, ki bi k tebi prišel, tebi postregel s čokolado in te razvajal, kako bi skupaj šla v kino in uživala, potem pa bi ti kupil letalsko karto za v Pariz, kjer bi si šla ogledat zbirko impresionistov, pa bi tam zagledala sliko od van gogha, ki je totalno rumene in modre barve, kjer vse žari od lepega.... Ne mi reči, da bi te medved po tem še preganjal! problem je v tem, da si ne znaš tega, kako je medved prijazen in normalen povedat v svojih mislih, ker si ne pripraviš vnaprej take zgodbe, kadar imaš čas se pripravit, ampak se pustiš presenetiti, potem si pa izgubljen v znova ponovljeni zgodbi: Strah me je, da se bo mojemu kaj zgodilo. Torej: Pripravi si zgodbo za svoja ušesa.
|