|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bodiji od enega leta dalje
7.8.2006 15:23:11   
hubi
Zanima me, kakšne bodije dajete vašim malčkom pozimi. Npr. z naramnicami pa čez majčko, samo dolg rokav....  Kaj se vam zdi najbolj praktično? Mali gre jeseni v vrtec, pa kmalu bo treba eno št. večje stvari nabaviti, pa me malo zanima, da ne bom nakupila pol preveč stvari.

Hvala user posted image

< Sporočilo je popravil hubi -- 7.8.2006 15:36:07 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bodiji od enega leta dalje
7.8.2006 15:26:25   
Anonimen
Jaz sem uporabljala samo bodye z dolgimi rokavi in še kakšno majčko debelejšo čez ali pa jopico

(odgovor članu hubi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2006 20:11:49   
sezam
Dolg rokav in pa majčka čez, če je blo pa hladneje pa še brezrokavnik čez.

< Sporočilo je popravil sezam -- 7.8.2006 20:12:48 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2006 12:33:15   
tina104
Našemu je bilo vedno prevroče, če je imel dvojne dolge rokave. Mi bomo verjetno dajali spet bodi na naramnice, pa čez majico z dolgimi rokavi. Če bo pa res preveč mrzlo, pa bodi kratki rokav, pa čez majico z dolgimi rokavi. Notri v vrtcu imajo se mi zdi kar fejst toplo, tako da dvojni dolgi rokavi ob vsem tem tekanju sem in tja res ne pridejo v poštev. Se pa otroci razlikujejo. Eni so bolj vroči, druge zebe...

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......