|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bodiji SPARKY
11.9.2006 12:41:01   
Anonimen
Danes sem v reklami za Spar videla te bodije 3 kom. dolgi rokav za 1990 sit. Izgledajo lepi, zanima pa me, tiste ki imate izkušnje, piše da so od 3 mesecev naprej, imajo dokaj normalne št. ali so dosti večje? user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bodiji SPARKY
11.9.2006 12:42:15   
Bubamaraa
Jaz jih redno kupujem.......So super in realne številke......user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2006 13:46:05   
urskas
moja izkušnja glede številk od Sparkija je zelo slaba.
KO kupiješ obvezno primerjaj s kakšnimi drugimi znamkami.
Zadjnič sem ta mali kupila pižamico sparki št. 98. (mala je velika 84 in je stara 20 mesecev) in ji je pižamica komaj prav. Še enkrat prej pa sem kupila body št 68, ki je bil manjši od običnih 62.

Tako da bodi previdna pri številkah!

Lp, urska

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2006 14:31:59   
anjaa
jaz problemov z izkušnjami nimam. res je da ni neka super super super kakovost, ampak tamali tako ali tako oblekic ne uničijo. za teh par mesecev so čisto uredu!  

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2006 14:36:12   
hubi
Niso vredni pol hudiča. Gumbi so tako trdi, da si vse nohte in prste polomim, ko jih hočem odpeti.

(odgovor članu anjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2006 14:38:25   
Bubamaraa
Sam mi res ne gre v glavo, da govorimo o istih bodijih......Ker sedaj sem imela iste samo  s kratkimi rokavčki....In sem resnično bila zadovoljna......user posted image user posted image user posted image ...

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.9.2006 14:40:13   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: Romana25

Jaz jih redno kupujem.......So super in realne številke......user posted image

jest tud, ko majo te "akcije", men se bolj splača, kot pa vsake tolk bencin zapravljat in čez mejo. bodiji so čist v redu, tud dovolj kvalitetni, pa številke tud štimajo. mojedve mata enih 90% sparkijevih bodijev, kokr jih že pač imata. pa tud enih par pižamik sem tko kupila, pa so tud ble o.k. ne vem, zakaj enim številke ne štimajo.user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2006 14:42:19   
Anonimen
Nam so OK. Boljši kot od Clarka - pa še cenejši. Uporabljamo pa samo tiste brez rokavov.

Je pa res, da so številke rahlo nerealne - vedno kupimo eno številko večje.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2006 15:48:28   
abi
Jaz sem kupila prejšnjo akcijo ko sta bila dva bodija po 1490sit. Sem si hotela naredit zalogo za zimo.
Bodiji so cotkani in iz kvalitetnega blaga tako da sem  vzela št. večje kot imauser posted image trenutno pa so glih tam nekje še prav.
Sparky ima MAJHNE številke, tako da vzemi en body za mero pa bo glih prav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.9.2006 17:28:32   
abi
IZVIRNO SPOROČILO: abi

Jaz sem kupila prejšnjo akcijo ko sta bila dva bodija po 1490sit. Sem si hotela naredit zalogo za zimo.
Bodiji so cotkani in iz kvalitetnega blaga tako da sem  vzela št. večje kot imauser posted image trenutno pa so glih tam nekje še prav.
Sparky ima MAJHNE številke, tako da vzemi en body za mero pa bo glih prav.

sm pozabila napisat da ko jih opereš ( pa ne na 90stop.)se kar nekaj skrčijo !user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2006 10:12:27   
Anonimen
Sem jih včeraj kupila št. 74/80, pa bomo videli user posted image .

(odgovor članu abi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2006 10:16:31   
rija
Jaz sem s sparky bodiji totalno nezadovoljna: enkrat sem jih kupila in vrnila, ker malemu niso šli čez glavo. Izrez je bil ko za kakšno barbiko....user posted image

Zdaj sem zopet kupila neke v sparu pa imajo izrez ok, vendar je na rokavih tako majhna odprtina, da prstke komaj skoz dobiva, pa sem vzela še eno številko večje kot jih siceruser posted image

Poceni gor ali dol, kaj ti bojo, če pa jih potem gor ne dobiš.

Jaz še vedno žalujem za mothercareomuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2006 10:23:06   
anjaa
a si mogoče slučajno pogledala če imajo še hlačke žabice v isti barvi?? jaz sem pred 4 meseci kupila dvoje hlačke enake barve kot kot bodya da sem lahko bombinirala, od sparkya. zdaj pa me zanima če imajo še kakšne pisane?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 13:33:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anjaa

a si mogoče slučajno pogledala če imajo še hlačke žabice v isti barvi?? jaz sem pred 4 meseci kupila dvoje hlačke enake barve kot kot bodya da sem lahko bombinirala, od sparkya. zdaj pa me zanima če imajo še kakšne pisane?

Joj, nisem se zavzela user posted image , sva bile z mamo tak zatopljene v tiste številke, da nama ni bilo nič jasno user posted image ,...tako, da sva potem ko sva našli 74/80 kar šle iz tistega oddelka, druga nisem niti gledala.

(odgovor članu anjaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2006 19:02:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

Jaz še vedno žalujem za mothercareomuser posted image user posted image

Jaz tudi. Imel je daleč najboljše bodyje in daaaleč najboljše pidžamice.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 20:44:20   
rija
Raho, hitro piši. Moja kolegica gre novembra v London, pa sem jo že nafehtala, da mi prinese manjkajoče številke, tja do enega drugega letauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2006 23:16:44   
frutka_
Meni se tudi zdijo navaden klump. Najprej full skupaj skočijo in še netki se potrgajo ali pa po robih razparajo. So pa  lepi, imajo full motivoh različnih ampak najboljši so od H&M-a, C&A-ja, Schiesser-ja...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2006 2:01:21   
lolipop
Hočemo Mothercare nazaj!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekaj bodijev in pižamic so imeli še zadnjič v Modiani v Celju. Pa prav velike številke. Od enega leta naprej. Če katero zanima, da bi si naredila zalogo.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.9.2006 13:47:20   
mily
jaz pa imam s Sparkyem same dobre izkušnje. sem jih kupovala že od začetka in so mi bli čist ok. no, kvaliteta res ni na višku, ampak vseeno mi je čist ok. tut ostale stvari so mi vredi in sem že dostkrat kej kupla, je pa res da moraš biti pozorna na velikost, ker so ponavadi manjši, ni pa nujno.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lolipop)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.9.2006 14:59:21   
Mateja82
številke so res različne  ponavadi kupim številko večje , neketeri se precej skrčijo, na dveh se ni dal  gumb  stisnit skupaj...uglavnem pa  kar smo jih imel z dolgimi rokavi so bili čist vredu.

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.9.2006 22:24:07   
lojzika
Jaz sem tudi zadovoljna z njimi, razen s tistimi ki so bili poleti v akciji za fante na polo ob strani pa piše neki baseball tisti ni šel čez glavo (kljub temu da ima mali zelo malo glavo) pa je babi naredila nov izrez (prestavla gumbe) pa ga ravno tako nosi user posted image user posted image  

(odgovor članu Mateja82)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?