|
RE: bodiji, plenice 4.12.2009 21:27:04
|
|
|
|
anika87
|
Upam, da še sprejemaš odgovore Jaz sem rodila 53 cm dolgega fantka, pa sem prvi dan, ko smo prišli domov, moža nemudoma poslala po 50-ke, ker se mi je zdelo, da se v 56-kah kar zgubi... bil je bolj suhec. 3300 g. Tako da, mogoče ni slabo, če si z možem skupaj ogledata kje se kaj kupi in mu razložiš kaj boste mogoče rabli, pa bo potem on kupil še kaj... Kupujem v KIK, NKD, BC in Pikapolonici... drugje še nisem, ker pač nimamo teh trgovin pri nas... Bodiji so mi všeč tudi tuševi, sparovi mi niso fajn, so se preveč skrčil v sušilcu, pa v Lidlu majo tudi super stvari občasno - majčke super, slinčki... Pleničke smo sprobal Pampers poljske, DM, Mueller, Lidl, Spar. Vse so ok, najrajši mam DM-ove, lidlove so tudi ok, malo manjše (enaka številka), sparove ok, Pampers nimam rada, je prišlo prek, nemških pa nisem probala. Grelnika nimam, ne pogrešam. Ko sem črpala sem mleko grela v vodni kopeli (lonček z vodo na rink in segrevala, je zelo hitro). Sterilizator imam, nisem misnla kupit, pa je šel kar mož ponj, in zdej mi je super, vsak večer naštimam. Lažje kot prekuhavanje v velikem piskru, pa vodni kamen ostaja... čeprav bi po moje tudi komot preživela brez in bi pač prekuhavala. Črpalko boš kupla, če boš rabla, tut v porodnišnicah ti posodjo, da probaš, če rabiš. Prav tako nastavke, za katere sicer nisi vprašala - ampak vseeno povem. Je pa fajn, da si prej vse malo preštudiraš in mogoče zapišeš, da boš lahko možu točno povedala kaj naj kupi, da ne bo prinesel narobnih stvari
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|