Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bo frost ali family frost? 21.4.2011 19:52:22
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Zdej si mi pa lušte nardila . Odkar sem v Lj (5 let) nisem še nobenega videla Prej smo pa redno kupovali orehov sladoled od Bo frosta. Za vse prste polizat!
|
|
RE: bo frost ali family frost? 21.4.2011 19:54:38
|
|
|
|
Alfabeta
|
Hja, mene z orehi sicer ne pritegnejo... . Jaz bi zato, ker dokler sladoled pripeljem iz trgovine je ves stopljen, če bi ga pa pri njih vzela... poleg tega pa imajo te majčkene, ki so za otroke ravno prav veliki . Cenovno so pa sicer dražji od trgovine, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: bo frost ali family frost? 21.4.2011 21:38:53
|
|
|
|
čipka
|
jaz pa vama lahko iz prve roke povem za oba, ker sem delala kot telefonist za enega, zdaj še za drugega . Oba sta isti princip, le da ima bofrost več izdelkov in veliko dražjih(so kao smetanovi sladoledi ) , Ena je rekla za orehovga od bf-ja ful je bil dober, samo če me spomin ne vara je bil orehov sladoled takrat 1.850 sit 1l banjice,pa to že ful let nazaj, zdej je sigurno enih 8€ če ne več. se pa lahk pozanimam kolk je. Bom povedala. family frost oz. zdej ga je prevzel nemški eismann ima pol manj izdelkov so pa definitivno ful cenejši. In ja, proizvajalec je isti, sam firme so druge. No ja, mogoče se tam pa tam najdekaj slovenskega (vampi, čufti, cmoki, burek). Aja, te stvari so pa od pečjaka Če kaj rabita-kar na dan z besedo-bomo prpelal
|
|
|
|
RE: bo frost ali family frost? 22.4.2011 8:58:28
|
|
|
|
moci
|
no, meni je bofrost neprimerljivo boljši. je pa dražji, ja.
|
|
|
|
RE: bo frost ali family frost? 22.4.2011 9:10:42
|
|
|
|
SMT3
|
Men je pa najboljši MOJ FROSTI Upam,da kakšen pride še na gorenjsko ne le na obalo.
|
|
|
|
RE: bo frost ali family frost? 22.4.2011 10:59:09
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čipka, pa pri kateremu si ti zdaj? Da vem kje naročit..... Vozijo pa verjetno vedno na določen dan, ko so pač tam...a ne?
|
|
|
|
RE: bo frost ali family frost? 22.4.2011 11:02:10
|
|
|
|
Dadi
|
Tudi jaz občasno vzamem sladoled od teh sladoledarjev..sam ne vem kaj za eni vozjo. Enkrat pride family frost enkrat moj frosti...Sladoled je majhen za otročke super, pa tudi dober je. Ponavadi vzamem lučke in pol z njimi razveseljujemo naše in vaške otroke . (so eni kokr posvojeni pri nas)
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?