Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 23.11.2011 11:42:13
|
|
|
|
lenčy
|
mi bomo letos prvič delali kartice in to s prstnimi barvami. kakšen odtis rokice ali nogice, pa par packarij zraven(ker je le star 20m) in bo čudovito. nimam pa še nobenega izdelka tko da ti ga ne morem pokazat.
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 23.11.2011 13:30:06
|
|
|
|
Češnca
|
Ko sta bila manjša smo packali s prstnimi barvami. Eno leto smo delali samo odtise, kasneje sta sama "risala". Lani smo naredili "štempiljke" iz krompirja in sta delala žige/odtise smrekic, zvončkov. Za letos še ne vem.
< Sporočilo je popravil Češnca -- 23.11.2011 13:31:03 >
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 23.11.2011 19:24:07
|
|
|
|
Najaa
|
Ko sta bili mlajši, sem jima dala en velik karton, na katerega sta packali s prstnimi barvami, jaz pa sem potem ven izrezala oblike ala zvezdico, zvon, jelena, snežinko in nalepila na voščilnico. Delale smo tudi z bleščicami. Letos pa imamo bleščice snežinke in tavečja tudi že zna lepo risat pa bo ona glavna glede tega.
|
|
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 24.11.2011 20:19:38
|
|
|
|
heli23
|
Lani sma delala s prstnimi barvami, tako da je odtisnil roko in sma naredila božička, prstki so bli brada na vrhu sma dodala kapico, potem pa še očke, nosek in je blo to to, full luštna kartica. Letos pa res ne vem kaj bi počela, hmmmm Tako da še kakšna ideja ????
|
|
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 24.11.2011 21:32:30
|
|
|
|
november2010
|
naš fant ni kaj preveč navdušen nad risanjem ali ustvarjanjem nasplošno, zelo rad pa striže in lepi, tako da bova delela take eko-vošćilnice :) Iz starih voščilnic, ovijalnega papirja itd bova izstrigla koščke in jih nalepila na voščilnico, zraven pa okrasila z beščicami... bom v kratkem objavila fotke.
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 25.11.2011 11:34:35
|
|
|
|
lenčy
|
evo nekaj takega sem našla, meni je super, mogoče nam bo ratalo, samo ne vem, kako bo 20 mesečnik lepo stopil na papir heli23 kako je pa vaša zgledala?
< Sporočilo je popravil lenčy -- 25.11.2011 11:35:26 >
|
|
RE: božične kartice izpod otroških rok 25.11.2011 11:44:34
|
|
|
|
Brbs
|
ful dobro ampak to ja mora biti velika voščilnica, če so noge 4 letnika že nekje 15-20 cm??? jaz ponavadi narišem kakšnega božička, nalepim kakšno zvezdico, smrekico itd (z lepilom), nato pa pustim otrokoma, da nalepita gor nalepke božičkov v raznih pozah, itd. Itak imata izredno rada nalepke. Da pol božičkov stoji na glavi, se ne sekiram ker estetske žilice še v tem času nimata, glavno da skupaj ustvarjamo v tem božičnem vzdušju...
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?