Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: ronja no, to je pa fajn slišat! Jaz ma pa vedno slabo vest, ker sama delam darila, pa si jih ne upam delat ljudem, ki imajo veliko denarja, ker se mi zdi, da niso toliko vredna (to je verjetno malo zato, ker jih moj brat ne ceni prav visoko - mislim ničesar, kar je doma narejeno, razen sladkarij, te so mu res ful bolj všeč domače )... Potem pa slišim od svakinje, kako je fajn mojima puncama, da lahko mata obleke, ki jih noben drug nima! Sem skoraj dol padla! Pa jaz bi njenima fantoma z veseljem kaj naredila, samo sem se ful bala, da jim nič ne bo dovolj dobro/lepo... Mogoče se bom pa letos le opogumila pa vsem naredila darila doma... (sicer zapraviš za taka navadno več, samo so pa drugačna;) evo, isto pri meni lani npr. sem spekla eno dobro suho pecivo in ga dala v sicer kupljene kovinske škatle, take lepe, z božičnim motivom... pol pa mi 1x v februarju prinese tašča tisto škatlo nazaj kao: to je tvoje pa ker sem maserka sem vsem dala kao bon za masažo, ampak ponucal ga pa ni nihče Ti pa maš smolo z obdarovanci . Rade volje tudi jaz vzamem tako darilo. Jaz sem predlani dala eni gospe prijateljici spečene domače piškote v lepi božični škatli, notri sem ji dala tudi napisan recept za te piškote. Bila je noro vesela darila, kljub temu, da so eni najbogatejših slovencev, nisem pa pozabila niti njenega kužka, ki je dobil kost (iz goveje kože) z mašno . To se ji je še bolj vtisnilo v srce. Torej vse je odvisno od ljudi, nekateri cenijo male stvari, nekateri pa žal gledajo samo na čim dražje praholovce . Glede na to, da(če) nikoli ne veš kako mu bo všeč in kaj si dejansko želi, je najbolje kupit ali naredit res eno malo malenkost, tako ti pol vsaj ni žal, da nisi dal celo bogastvo za darilo, ki mu tudi ni všeč
|