|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   božiček/dedek mraz_za otroke
5.12.2009 10:35:50   
ČebelicaMaja
V naši službi letos ne bo dobrega možauser posted image za naše otroke, zato bi rada naši pikici "prijavila" na kakšno drugo obdarovanje... ali mi morda ve katera podat kakšno informacijo- kam naj se obrnem, prijavim in plačam sprejem dedka mraza ali božička v Ljubljani za svoji dve deklici... sploh ta velika se tako veseli božička...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: božiček/dedek mraz_za otroke
5.12.2009 10:53:59   
ksenija12
Pozanimaj se, če bodo morda v vrtcu pripravili kakšen obisk Dedka Mraza (pri nas ga recimo), sicer pa se mi zdi dobra varianta tisti Muzejski vlak z obiskom Dedka Mraza (mislim da otroke tudi obdari na vlaku-vprašaj pri slovenskih železnicah). Če vam nič ne rata, pa se tolaži da se v času viroz tako ali tako ni dobro preveč 'gužvat' in imejte dedka mraza doma...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2009 11:02:11   
ČebelicaMaja
super ideja tale muzejski vlak... bom vprašala... viroze so pa tako ali tako tu- jaz ju nič ne vozim med ljudi, res pazimo, pa smo vseeno staknili viroze v vrtcu, tako da pač... ima dedek mraz prednostuser posted image ... lani smo tako ali tako zaradi bolezni zamudili in Miklavža in Dedka Mraza, pa smo se fejst "šparali"- letos sem pa rekla, kar bo pa bo...ker sicer lahko samo še doma čepimo in čakamouser posted image  Hvala za idejo še enkrat, super je!

...še kakšna ideja morda?

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2009 11:58:51   
Lu
Čebelica Maja tudi Obrtne zbornice imajo Dedka Mraza. če imaš koga, ki je član, komot prijavi tvoji deklice. Je pa vrednost 16 eur po osebi.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2009 11:18:34   
sonchek
http://predstave.gledalisce.org/misje_zgodbe_in_obisk_dedka_mraza.html

pa še veliko tega se najde..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2009 12:47:10   
ČebelicaMaja
Hvala... sem že kupila karte za Božičkov vlak... se ga veselimo vsi skupaj...drugo leto pa spet kaj novega user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2009 8:31:25   
livia
Za drugo leto vprašaj v LGL (Lutkovnem gledališču). Oni imajo zadnji teden v letu po predstavi še obisk dedka mraza. Mi smo bili za Miklavža, pa nas je tudi obiskal dedek mraz.

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?