Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blokirana bančna kartica 12.3.2008 21:06:51
|
|
|
|
lelčy
|
jaz se jo enkrat izgubila in preklicala, nato sem jo našla, sem šla na banko in povedla in sem morala izpolniti nek obrazec in so mi jo odblokirali. pa men se zdi da sem morala nekaj malega plačati-sam nisem sigurna je že dolgo od tega. no če še je pa zdaj tako pa ne vem.
|
|
|
|
RE: blokirana bančna kartica 12.3.2008 21:07:52
|
|
|
|
MAREC06
|
Jaz sm bla tut na istem, pa so mi rekl, da je ne morjo odblokirat, tko da sm mogla čakat na novo. Ah sej vem, da morjo kasirat.
|
|
|
|
RE: blokirana bančna kartica 13.3.2008 8:45:55
|
|
|
|
LIDJOČKA
|
Lahko se jo odblokira.
|
|
|
|
RE: blokirana bančna kartica 13.3.2008 10:29:24
|
|
|
|
urskas
|
jaz se jo enkrat izgubila in preklicala, nato sem jo našla, sem šla na banko in povedla in sem morala izpolniti nek obrazec in so mi jo odblokirali. se mi zdi da je treba to storit v nekem omejenem časovnem obdobju. Morda 48 ur, nisem ziher.
|
|
|
|
RE: blokirana bančna kartica 13.3.2008 11:22:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Greš na banko izpolniš nek obrazec nekaj malega plačaš in ti isto kartico odblokirajo. LP
|
|
RE: blokirana bančna kartica 13.3.2008 11:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Ali se lahko že blokirana bančna kartica, odblokira? Mislila sem da sem jo izgubila in sem jo preklicala, zdaj pa sem jo našla . lp Ne, moja mama je ni mogla. Na Gorenjski banki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?