Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 1.8.2011 19:38:48
|
|
|
|
tinkara333
|
Ja tole zgleda super, sam jst čisto oz skoraj nič ne razumem nemško Kje pa je to, ob katerem jezeru, kje boste pa nočili? Mi bi šli za kakih 10 dni, zato bi rada našla kak primeren hotelček al pa kej podobnega.
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 1.8.2011 19:39:54
|
|
|
|
tinkara333
|
Joj se opravičujem, šele zdele mi je pokazalo celo sporočilo!
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 1.8.2011 20:07:21
|
|
|
|
pety78
|
Verjetno sem vmes popravila, pa nisi videla. Kateri termin bi pa šli?
|
RE: bližnja avstrijska jezera 1.8.2011 20:09:51
|
|
|
|
pety78
|
To je eno jezero blizu mesta Hermagor. Poguglaj lokacijo. Je blizu Italijanske meje. Tale park je na enem delu jezera, vstopnina je 15 EUR na osebo od 3 let naprej. Vsak odrasel dobi še en ležalnik in družina en senčnik, v ceni je tudi pol ure pedolina. Kako pa je z ostalimi kopališči okoli jezera, pa še nisem seznanjena.
|
RE: bližnja avstrijska jezera 2.8.2011 10:39:03
|
|
|
|
tinkara333
|
Naj bi šli od 11. 8. dalje. Grem danes spet v akcijo!
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 3.8.2011 8:15:53
|
|
|
|
sončnica14
|
Mogoče Klopinsko jezero (Klopeiner See). Voda je zelo topla, okoli jezera je polno hotelov (tik ob jezeru s svojo "plažo", kampov in kopališč. Mi se gremo včasih tja kopat za en dan, sedaj pa razmišljam, da bi šli za par dni v kakšen kamp. Konkretno hotelv ne poznam (da bi ti lahko kakšnega svetovala), jih je pa veliko. Všeč mi je tudi Milštatsko jezero pri Spittalu, tam tudi mrgoli hotelov, penzionov, privatnih sob ipd. Kot gost območja dobiš brezplačno kartico, ki ti omogoča brezplačnen vstop na urejena kopališča in tudi nekatere druge ugodnosti, tako da tudi če nisi nastanjen čisto ob jezeru (če je malo stran je seveda cenejše) imaš kopanje v jezeru brezplačno. LP!
|
|
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 3.8.2011 9:38:52
|
|
|
|
tintin
|
klopinjsko je zelo kul! toplo, luštno...imaš tudi javno plažo... mi smo bili lani na langsee-ju (malo do celovca naprej, šentvid ob glini) - ful ful dobro, samo ne vem če je kak hotel tam (smo gostovali pri kolegih)
|
|
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 3.8.2011 12:40:12
|
|
|
|
Alisa
|
Oj, tud mene zanima mal o teh jezerih in znamenitosti, mi bi šli 11.8-16.8, tam nekje, iščem pa kampe ob jezeru. Če ima katera kakšno izkušno. hvala
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 3.8.2011 21:21:00
|
|
|
|
hubi
|
Jaz sem bila pri Vrbskem jezeru pri Celovcu. Ful urejen kamp, sploh sanitarije.
|
|
|
|
RE: bližnja avstrijska jezera 4.8.2011 8:27:22
|
|
|
|
sončnica14
|
Kampov je v Avstriji ogromno, po mojih izkušnjah so zelo lepo urejeni in tudi ne predragi. V Avstriji mi je všeč, ker so "družinam prijazni". Igrala in druge zanimivosti za otroke se najdejo povsod.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?