Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blazinice za dojenje (svila, bombaž) 1.9.2008 15:28:42
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, jaz sem si kupila 2 para teh, ki jih omenjaš. Sem kar zadovoljna, ampak v bistvu jih uporabljam samo za doma, ker se mi blazno vidijo, če jih imam pod oprijeto majico. Ne vem, ali imam prevelike prsi ali kaj, samo res izgleda trapasto, pa čeprav imam še podložen modrc. Tako da, če grem kam, potem še vedno uporabljam tiste za enkratno uporabo, ki se mnogo bolj skrijejo pod obleko. So pa te Racmanove zelo vpojne in prijetne za bradavice - jih pa ne perem vsak dan, en dan imam obrnjene s svilo navznoter, drug dan pa z volno navznoter. Srečno pri izbiri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Obiski sorojencev v porodnišnici?maca83 RRBi/ste starejše bratce in sestrice predstavili dojenčku že v porodnišnici ali so se spoznali doma?starejši je prišel na obisk takoj naslednji dan (
63%)
starejši je prišel na obisk malo kasneje (
14%)
spoznala sta se doma (
4%)
v porodnišnici me je takoj obiskala cela družina (
10%)
imeli smo prepoved obiskov zaradi virusov (
6%)
zaradi bolezni mame/dojenčka/sorojenca smo prestavili spoznavanje na kasneje (
4%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!