Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blazinice za dojenje (svila, bombaž) 1.9.2008 15:28:42
|
|
|
|
cv3rklic4
|
Živjo, jaz sem si kupila 2 para teh, ki jih omenjaš. Sem kar zadovoljna, ampak v bistvu jih uporabljam samo za doma, ker se mi blazno vidijo, če jih imam pod oprijeto majico. Ne vem, ali imam prevelike prsi ali kaj, samo res izgleda trapasto, pa čeprav imam še podložen modrc. Tako da, če grem kam, potem še vedno uporabljam tiste za enkratno uporabo, ki se mnogo bolj skrijejo pod obleko. So pa te Racmanove zelo vpojne in prijetne za bradavice - jih pa ne perem vsak dan, en dan imam obrnjene s svilo navznoter, drug dan pa z volno navznoter. Srečno pri izbiri.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
plavanjetjaShiikaali pri plavanju/kopanju z dojenčkom uporaljate obroče, rokavčke... da (
72%)
ne (
28%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!