Sofi
|
Joj, naš sine ima tudi težave s tem zdaj že cca. 2 meseca. Koža na obeh palcih na nogicah je čist suha, se mu lupi in mu poči precej globoko, tako, da ima ranico. Sva šla k nadomestnemu pediatru, je rekla, da gre za dermatitis in je predpisala kremico (uporaba le-te največ tri tedne, ker tanjša kožo), hitro se je vidno izboljševalo, a ko sem nehala mazati, se je ponovilo. Takrat sva šla k našemu pediatru in je rekel, da ni dermatitis , predpisal Canesten in lekarniško mazilo na osnovi olivnega olja, mazanje dvakrat na dan + zračna obuvala. Se je izboljšalo, pa spet poslabšalo, pa izboljšalo,... Vmes smo bili na morju, situacija ista - ko mu poči, ga valda boli, pa gre spet nazaj. V ponedeljek grem po napotnico za dermatologa, upam da bo ugotovil, za kaj gre in to tudi odpravil za VEDNO. Tako nemočna sem, da se mi kar meša. In ko še pediatri nimajo skupne točke....ah, ne vem. Sin je star skoraj 5 let. Tudi jaz prosim za kakšen nasvet, kako je bilo pri vaših otrocih, ker mislim, da tavamo v temi. Hvala.