|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blato dojenčka
28.5.2008 7:28:28   
KRTR
ali mogoče katera ve ali je blato dojenčka, ki je čisto zelene barve ( kot špinača)  normalno?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: blato dojenčka
28.5.2008 7:32:42   
Volga
Ja.

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2008 8:26:09   
kristinaj
ja...

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2008 10:34:16   
anny1
Hallo, drugače ja, samo me pa anima ali je dojen ali na AM? Dojeni skoraj nikoli nimajo zelene barve blata, razen če ima kolikeuser posted image  lp 

Sreča moja so moji sončki, ki sto po čudežu prišli v moje življenje....Čeprav je mami biti težko je to najlepša naloga, ki jo ena ženska lahko ima...

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2008 11:16:31   
KRTR
ni dojen, sma na Aptamilu!!!

lp

(odgovor članu anny1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2008 11:29:28   
frutka_
Normalno. user posted image
Ko boš prešaltala na gosto hrano se bo blato spet spremenilo. Postalo bo prav po človeško smrdljivouser posted image

(odgovor članu KRTR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
28.5.2008 12:50:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anny1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2008 13:02:54   
Zofy
Moja je imela zeleno blato 1 dan po tem, ko sem za zajtrk jedla avokado user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2008 15:14:27   
zalazoya
danes nas je obiskala patronažna in mi razložila, da je normalno blato rumene barve pa vse do gorčične, rjavkaste. Če je malo zeleno je OK, ker je prehodno, če pa je kot špinača, pomeni da si nekaj takega pojedla kar mu ne odgovarja.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.5.2008 9:23:49   
becka
Pozdravljena, pravijo da kadar je blato dojenčka zelene barve, da ga zvija. Ne vem sicer ali je možno da si kaj takega pojedla da bi mu lahko povzročilo krče. Blato dojenčka je sicer "oranžne" barve, kadar je vse v redu. Mi je patronažna povedala ker sem se ustrašila da ima dojenček drisko.

Lp

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.6.2008 16:27:29   
tukysem
MENE PA ZANIMA NEKAJ........MOJ DOJENČEK IMA RUMENO BLATO.....ZDAJ JE KAKAL TAKO ZELO DA SEM SLIŠALA IN DA MU JE PRIŠLO ČEZ PLENIČKO SKOZI...VSE DO HLAČ.......OTROK JE ZELO UMIRJEN

(odgovor članu becka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.6.2008 16:28:44   
tukysem
JEDEL JE NORMALNO.......SAM TKO UMIRJEN SE MI ZDI.......KO JE KAKAL NISEM VEDELA ALI PRDI ALI IMA DRISKO.........JE TO NORMALNO?

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2008 12:34:53   
simin
Moj malček je star dobra 2 meseca, izključno dojen prvi mesec je kakal vsak dan sicer 1x,
ampak takrat konkretno.
Potem se je pa zgodilo, da je bil kar naenkrat zaprt in je kakal na 4-5 dni, pa še to po tem, ko
sem mu dala močno sladkan čaj zjutraj (po nasvetu patronažne).
Okoli njegovega drugega meseca sem začela jesti sadje in solato in evo-prebava se je popravila,
kakamo vsak dan in to večkrat user posted image , blato je še vedno bolj tekoče, enkrat rjave, gorčične barve, drugič zelene..
če ša kakšen dan izpustim npr. solato, potem kaka samo rjavo, drugače pa malo mešano user posted image user posted image !!
lp!

(odgovor članu tukysem)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.6.2008 14:12:54   
TinKiCa1
Ojla! Kaj pa pomeni. če ima tud mal sluzasto blato pri AM? user posted image
user posted image

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu simin)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?