|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blaga krvavitev v 19.tednu
23.12.2009 18:11:14   
Anonimen
Prej sem opazila, da rahlo krvavim, sem v 19. tednu nosečnosti. Tako sluz pomešana z malo krvi. Jutri moj ginekolog ne dela, kaj naj naredim? Morda katera ve, kaj je narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: blaga krvavitev v 19.tednu
23.12.2009 18:11:46   
Anonimen
Obstajajo tudi nadomestni zdravniki

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2009 18:27:09   
Anonimen
Urgentna ginekološka ambulanta?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2009 18:31:22   
divans1
Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2009 18:35:06   
rogljicek
jaz sem krvavela 6 tednov skupaj, 4x se mi kri zares ulila s strdkom krvi. Vedno so mi povedali isto: nimamo kaj narest!
menda niti pocitek ne pomaga, ceprav jaz osebno mislm, da pomaga.
jaz bi sla na urgenco zato, da mi naredijo UZ. Te bo vsaj pomirilo, ko bos utripajoc srcek vidla. Verjetno te bojo pa tudi na opazovanju obdrzali dokler ne nehas krvavet.

Pa naj te se malo pomirim. Jaz sem po 6 tednih nehala krvavet, z bejbiko je vse u redu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2009 18:44:35   
mini86
Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!!

čimprej

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2009 18:46:58   
Katy78
Jaz sem prvič krvavela okoli 8. tedna in potem še celo nosečnost po malem, najhuje je bilo v 20. tednu, ko sem bila celo čez noč hospitalizirana, vendar vzroka krvavitvam niso nikoli našli. V zadnjem trimesečju so se potem krvavitve umirile. Otroček je pa zdaj že 1 leto star. user posted image  

Jaz ti svetujem, da greš na urgenco. Tudi jaz sem šla, ko sem prvič zakrvavela v 8. tednu, kasneje, v višji nosečnosti pa sploh nisem razmišljala, ali naj grem ali ne. Vedno so naredili UZ in na srečo so me vedno lahko pomirili, da je vse ok. Srečno!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2009 19:27:49   
Anonimen
Zaenkrat sem doma, ni več opaziti krvavitve, bilo je res malo. Drugače sem ok. Morda sem danes malo preveč delala, okraševala jelko, pa 1 leto starega otroka imam. Otroka čutim, tako da sedaj pa res ne vem, ali naj hodim kam ali ne, če ni več krvavitve.

(odgovor članu Katy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2009 19:59:39   
Anonimen
Logično je da greš kajne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2009 20:12:32   
divans1
Če se je umirilo, hvala bogu. Ampak jst na tvojem mestu vseeno ne bi bila mirna, bi se vseeno šla pokazat!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?