Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:11:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Obstajajo tudi nadomestni zdravniki
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:27:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Urgentna ginekološka ambulanta?
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:31:22
|
|
|
|
divans1
|
Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!!
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:35:06
|
|
|
|
rogljicek
|
jaz sem krvavela 6 tednov skupaj, 4x se mi kri zares ulila s strdkom krvi. Vedno so mi povedali isto: nimamo kaj narest! menda niti pocitek ne pomaga, ceprav jaz osebno mislm, da pomaga. jaz bi sla na urgenco zato, da mi naredijo UZ. Te bo vsaj pomirilo, ko bos utripajoc srcek vidla. Verjetno te bojo pa tudi na opazovanju obdrzali dokler ne nehas krvavet. Pa naj te se malo pomirim. Jaz sem po 6 tednih nehala krvavet, z bejbiko je vse u redu.
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:44:35
|
|
|
|
mini86
|
Pejt takoj na urgenco!!!! Srečno!!!! čimprej
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 18:46:58
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem prvič krvavela okoli 8. tedna in potem še celo nosečnost po malem, najhuje je bilo v 20. tednu, ko sem bila celo čez noč hospitalizirana, vendar vzroka krvavitvam niso nikoli našli. V zadnjem trimesečju so se potem krvavitve umirile. Otroček je pa zdaj že 1 leto star. Jaz ti svetujem, da greš na urgenco. Tudi jaz sem šla, ko sem prvič zakrvavela v 8. tednu, kasneje, v višji nosečnosti pa sploh nisem razmišljala, ali naj grem ali ne. Vedno so naredili UZ in na srečo so me vedno lahko pomirili, da je vse ok. Srečno!
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 19:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Zaenkrat sem doma, ni več opaziti krvavitve, bilo je res malo. Drugače sem ok. Morda sem danes malo preveč delala, okraševala jelko, pa 1 leto starega otroka imam. Otroka čutim, tako da sedaj pa res ne vem, ali naj hodim kam ali ne, če ni več krvavitve.
|
|
|
|
RE: blaga krvavitev v 19.tednu 23.12.2009 19:59:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Logično je da greš kajne
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?