|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   blaženje bolečin pri punkciji
6.1.2009 19:31:20   
Anonimen
Živjo,

prosim, če mi lahko katera od punc da kakšen nasvet pred punkcijo (IVF), ker je sama punkcija kar boleča. Bila bi zares hvaležna kakšnega nasveta od punc, ki so šle čez ta agresiven postopek.

Hvala

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 7.1.2009 6:55:42 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF
6.1.2009 19:34:13   
Anonimen
Narkoza.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2009 19:34:43   
Anonimen
napotke imaš napisane zgoraj nad temami...
.....želim ti čim več polnih celicuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2009 19:35:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Narkoza.

ketonal je zadost.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
6.1.2009 19:35:39   
kajsica
Pojdi na temo IVF/ICSi januar...tam so punce iz vseh centrov in ti bodo povedale. Dobro bi bilo, da napišeš v katerem centru si, ker so različne možnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.1.2009 19:36:48   
Anonimen
Narkoza je samo v Mariboru.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.1.2009 19:50:31   
Anonimen
Postopek imam pri DR. Rešu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.1.2009 19:51:34   
Anonimen

lp

pol pa kr kakšen ketonal forte vzemi kakšno urco prej......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.1.2009 19:52:34   
Anonimen

lp
Vzemi nekaj proti bolečinam. Reš ne da nič.Kakšem Ketonal, ali Nalgesin.Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2009 20:53:35   
Anonimen
hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.1.2009 7:29:55   
anabanana
Meni pomaga če dobro urico pred punkcijo vzamem svečko Naklofena...pa še protivnetno deluje kar je ok...za vsak slučaj

krepat ma ne molat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: blaženje bolečin pri punkciji
7.1.2009 10:45:00   
Lea70
Ketonal ali Naglesin in mogoče kakšno tabletko za sprostitev - kakšen persen ali malo močnejše apaurin. Veliko sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.1.2009 13:15:55   
anna1
Meni je ena sotrpinka na forumu predlagala, da vzamem  zjutraj po zajtrku en ketonal, nato pa še na kliniki injekcijo ketonala (v Lj. ti na željo dajo tablet ali injekcijo ketonala-injekcija bolj prime). Tako sem tudi naredila in je bilo čist znosno. Nimam slabe izkušnje, zaradi katere bi me bilo sedaj strah punkcije. Svojo izkušnjo sem prenesla tudi na kolegico in ji je blo tudi o.k. Srečno!

(odgovor članu Lea70)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.1.2009 15:45:54   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: anna1

Meni je ena sotrpinka na forumu predlagala, da vzamem  zjutraj po zajtrku en ketonal, nato pa še na kliniki injekcijo ketonala (v Lj. ti na željo dajo tablet ali injekcijo ketonala-injekcija bolj prime). Tako sem tudi naredila in je bilo čist znosno. Nimam slabe izkušnje, zaradi katere bi me bilo sedaj strah punkcije. Svojo izkušnjo sem prenesla tudi na kolegico in ji je blo tudi o.k. Srečno!

kolikor vem moraš za punkijo bit tešč....

odvisno je tudi kako si reagirala na inekcije...če imaš veliko foliklov bi ti priporočila 2xnelgesin 550. Jaz sem vzela ketonalpa ni nič prijel....je še vseeno bolelo kotuser posted image

(odgovor članu anna1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2009 19:03:40   
anabanana
za punkcijo ni potrebno biti tešč, sem vprašala

krepat ma ne molat

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.1.2009 10:52:46   
koala
Meni je bila injekcija ketonala čisto dovolj, pa so mi punktirali 27 foliklov, sem pa nadvse hvaležna mladi študentki medicine, ki mi je tiščala trebušno steno dol., ko so mene roke obolele.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.1.2009 10:54:26   
jazzz27
Pri dr. Rešu moraš biti tešč....sem bila pred 4imi meseci....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2009 19:52:31   
Cari
No moj odgovor je malo pozno, tako da si verjetno že sama ugotovila, da punkcija sploh ni boleča. Seveda lahko obstajajo izjeme. Jaz sem imela punkcijo pri dr. Rešu:
- vzela nalgesin 500 pol ure pred punkcijo
- pa pojedla košček kruha (sem vprašala, in mi je rekel, da če ne morem brez tega, da ni problema)
in punkcija je bila kot en ginekološki pregled z odvzemom brisa, samo malo dlje traja (sem imela zelo veliko foliklov - več kot 20 jih je punktiral).
Mene je bilo tako strah, po vsem kar sem prebrala, in moram reči, da je strah veliko hujši od posega.
Seveda obstajajo izjeme, verjamem, da je katero tudi bolelo, vsem, ki tole berete, pa svetujem le, da ste sproščene, opazujete, kaj dela zdravnik, pa spremljate, kaj se dogaja v laboratoriju, pa bo minilo zelo hitro.

Srečno!

Cari

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.2.2009 20:14:01   
spelka12
Jest bi naslednjič vzela macolo s sabo, da se kresnem po glavi, ker punkcija pri meni je aaaaawwwwwuaaaaaaaa. Nobena tableta nebi pomagala. kakor za katero. Ene boli, druge ne.
Drugače pa Reško zagovarja vse bolj naravno, zato ničesar ne daje, ker kao ni dobro za celice.

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.