Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:34:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Narkoza.
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:34:43
|
|
|
|
Anonimen
|
napotke imaš napisane zgoraj nad temami... .....želim ti čim več polnih celic
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:35:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Narkoza. ketonal je zadost.....
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:35:39
|
|
|
|
kajsica
|
Pojdi na temo IVF/ICSi januar...tam so punce iz vseh centrov in ti bodo povedale. Dobro bi bilo, da napišeš v katerem centru si, ker so različne možnosti.
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Narkoza je samo v Mariboru.
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Postopek imam pri DR. Rešu. lp
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Postopek imam pri DR. Rešu. lp pol pa kr kakšen ketonal forte vzemi kakšno urco prej......
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 19:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Postopek imam pri DR. Rešu. lp Vzemi nekaj proti bolečinam. Reš ne da nič.Kakšem Ketonal, ali Nalgesin.Pa srečno.
|
|
|
|
RE: IVF 6.1.2009 20:53:35
|
|
|
|
Anonimen
|
hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: IVF 7.1.2009 7:29:55
|
|
|
|
anabanana
|
Meni pomaga če dobro urico pred punkcijo vzamem svečko Naklofena...pa še protivnetno deluje kar je ok...za vsak slučaj
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 7.1.2009 10:45:00
|
|
|
|
Lea70
|
Ketonal ali Naglesin in mogoče kakšno tabletko za sprostitev - kakšen persen ali malo močnejše apaurin. Veliko sreče.
|
|
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 7.1.2009 13:15:55
|
|
|
|
anna1
|
Meni je ena sotrpinka na forumu predlagala, da vzamem zjutraj po zajtrku en ketonal, nato pa še na kliniki injekcijo ketonala (v Lj. ti na željo dajo tablet ali injekcijo ketonala-injekcija bolj prime). Tako sem tudi naredila in je bilo čist znosno. Nimam slabe izkušnje, zaradi katere bi me bilo sedaj strah punkcije. Svojo izkušnjo sem prenesla tudi na kolegico in ji je blo tudi o.k. Srečno!
|
|
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 7.1.2009 15:45:54
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: anna1 Meni je ena sotrpinka na forumu predlagala, da vzamem zjutraj po zajtrku en ketonal, nato pa še na kliniki injekcijo ketonala (v Lj. ti na željo dajo tablet ali injekcijo ketonala-injekcija bolj prime). Tako sem tudi naredila in je bilo čist znosno. Nimam slabe izkušnje, zaradi katere bi me bilo sedaj strah punkcije. Svojo izkušnjo sem prenesla tudi na kolegico in ji je blo tudi o.k. Srečno! kolikor vem moraš za punkijo bit tešč.... odvisno je tudi kako si reagirala na inekcije...če imaš veliko foliklov bi ti priporočila 2xnelgesin 550. Jaz sem vzela ketonalpa ni nič prijel....je še vseeno bolelo kot
|
|
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 7.1.2009 19:03:40
|
|
|
|
anabanana
|
za punkcijo ni potrebno biti tešč, sem vprašala
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 8.1.2009 10:52:46
|
|
|
|
koala
|
Meni je bila injekcija ketonala čisto dovolj, pa so mi punktirali 27 foliklov, sem pa nadvse hvaležna mladi študentki medicine, ki mi je tiščala trebušno steno dol., ko so mene roke obolele.
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 8.1.2009 10:54:26
|
|
|
|
jazzz27
|
Pri dr. Rešu moraš biti tešč....sem bila pred 4imi meseci....
|
|
|
|
RE: blaženje bolečin pri punkciji 11.2.2009 19:52:31
|
|
|
|
Cari
|
No moj odgovor je malo pozno, tako da si verjetno že sama ugotovila, da punkcija sploh ni boleča. Seveda lahko obstajajo izjeme. Jaz sem imela punkcijo pri dr. Rešu: - vzela nalgesin 500 pol ure pred punkcijo - pa pojedla košček kruha (sem vprašala, in mi je rekel, da če ne morem brez tega, da ni problema) in punkcija je bila kot en ginekološki pregled z odvzemom brisa, samo malo dlje traja (sem imela zelo veliko foliklov - več kot 20 jih je punktiral). Mene je bilo tako strah, po vsem kar sem prebrala, in moram reči, da je strah veliko hujši od posega. Seveda obstajajo izjeme, verjamem, da je katero tudi bolelo, vsem, ki tole berete, pa svetujem le, da ste sproščene, opazujete, kaj dela zdravnik, pa spremljate, kaj se dogaja v laboratoriju, pa bo minilo zelo hitro. Srečno!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.