Anonimen
|
Ok.. Rada bi malo mnenj, kaj si mislite o tem oz. kako bi reagirale.. S fantom imava dojenčka, živiva skupaj, on ima enega otroka od prej, se je ponesrečilo, nista bila nič kaj resna, ona ni poznala njegovih ne on njenih.. Njemu ni pustila, da vidi otroka, da sploh podpiše očetovstvo..On je vztrajal, zdaj normalno plačuje preživnino.. Po dveh letih najinega skupnega življenja se je ona zgleda premislila, in se prikazala pri nas..Z njegovimi smo sosedi, imamo skupno dvorišče.. Sedaj že več let hodi na obiske k njim, ne k nama, skupaj z otrokom..Otrok je star že 6 let, in že štiri leta, ona visi zraven, ne pusti ga samega z nami niti minute..Nobeden ji ne upa nič rečt, ker se bojijo da bo otroka pograbila in šla..Valda, pa vsa ta srečanja organizira ona in tašča..Sem mojmu že velikokrat rekla, da mi to ni všeč, da ona zahaja sem, ker nima tukaj nič za iskat, da če se ne mora zmenit, naj gre pa na sodišče..On sploh ne vidi tega otroka, se mu ne da nje gledat..Po eni strani tudi jaz ne pustim, ker itak samo manipulirat hoče, z mojo družino pa že ne bo.. A ni to malo nelogično, da hodi skoraj vsak dan sem in da morem kar eno bivšo prenašat, na svojem dvorišču.. Proti otroku nimam nič, po eni strani zamerim tašči ker daje prednost njej, ne nama..Pa bivša je čist prfukne..en dan tako drugi dan drugače..Pa ne pusti da bi se otroka poznala med sabo..Kaj sploh hoče.. Ne da se mi pa vmešavat, ker itak je to njegov problem in naj on to zrihta.. Po eni strani se mi pa ne da njega čakat, itak nisem nič dočakala.. Ali naj kaj tašči rečem, al kaj? Valda ne bom z njo piknik naredila na vrtu, pa bo moj imel dve družini al kaj? Kot harem... Nisem ljubosumna na njo, samo gre se mi za eno mirno življenje in en odnos.. Ne da se mi ene glupače prenašat..Itak samo manipulirat hodi sem... Še vseh zdrah ki jih počne nimam sploh prostora da napišem.. Kako bi ve reagirale, hvala za vaša mnenja in lep pozdrav..
|