|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bitje srčka
17.9.2004 8:01:25   
ksenjak
Jutro, punce!
Mene pa zanima sledeče. Včeraj sem bila na 2. pregledu, pri čemer mi G. ni delala UZ, vendar mi je samo poskušala poslušati bitje srčka moje pikice. Skrbi me to, ker se ni nič slišalo, čeprav je rekla, da se pri marsikateri v tem času ne. Kakšne izkušnje imate s tem ve.

Naj povem še to, da sem bila pred 10. dnevi (v 10t) v Kliničnem na UZ, in mi je G. rekla, da nosečnost poteka normalno, tudi slikico sem dobila (pikica velika 3,3 cm).

Lp, Ksenja 11 5/7:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bitje srčka
17.9.2004 8:28:47   
ANJA5
Jaz imam tako izkušnjo, da sem bila že trikrat na pregledu, ker sem imela eno ˝potpludbo¨in mi je skoz krvavela. Vedno mi je naredil UZ - vaginalni in srček se je skoz videl in slišal.
Sem ga vprašala glede teh UZ, ki so čez trebuh pa je rekel, da to še ni za zdaj. Da se srček ne bo slišal in potem bom žalostna....

Tako, da ne se sekirat....
Naslednjič ga boš ziher slišala.

Anja&:duda:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bitje srčka
17.9.2004 8:32:19   
Anonimen
Tudi pri meni se ni slišal srček na pregledih s to malo napravico, zato se je moja G. vedno odločila za UZ. Verjetno je odvisno od časovne stiske G. in zmožnosti za takojšnji UZ.

Se pa res težje najdejo v teh tednih!

Bojana

(odgovor članu ksenjak)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   bitje srčka
17.9.2004 8:47:55   
ksenjak
Hvala punce, ste me pomirile9nebesa.
Kar se pa UZ tiče, sem bila pa kar malo razočarana, saj sem mislila, da moja G. (glede na to, da se poznave tudi drugače), ne bo komplicirala glede UZ, ampak očitno bo šla točno po "regelcih". Sicer se pa res ne mislim preveč obremenjevati, moram imeti veliko moči za sredo, ko bom imela pregled NS in srčno upam, da ne bo kaj narobe. Roke se mi že zdaj tresejo, ko pomislim, srce mi bije kot noro.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bitje srčka
17.9.2004 9:08:05   
Suzi*
Joj, jaz sem bila enkrat pri NADOMESTNEM G, ko sem bila tudi nekje v 11t. Prav tako mi je poslušal srčka s tisto napravo in potem zagnal celo paniko, ker srčka ni bilo slišati. (G je mal star stričko) Potem me je peljal na UZ preko trebuha in tudi tam sploh ni našel srčka, spet cela panika, se je pa otroček premaknil, ko ga je porukal. Potem mi gre ta G izjavit, da danes je beba še živa!!! Halooo!!! Jaz pa domov in v jok, polna skrbi. :((

No potem se je izkazalo, da ta G ni imel pojma, ker se dejansko v tem času še ne sliši srčka preko tiste naprave. Skratka moje mnenje je, da je Ta G čist nestrokoven in nasploh kreten.

Naslednji teden je bilo na NS popolnoma vse uredu in včeraj sem bila na ponovnem rednem pregledu pri MOJI G, kjer sva poslušali srčka s to napravo. Ti povem, da je bil srček ful glasen in je takooo lepooo bil. :sloncek:

Skratka ne se sekirat, ker je z bebico vse uredu!! Škoda le, da ti ni potem naredila tudi UZ.

lp, Suzi 16t2d

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   bitje srčka
17.9.2004 9:22:28   
ksenjak
Ma ja, se strinjam. Samo je rekla, da je itak brez veze, da mi ga dela, glede na to, da grem v sredo na NS. Ja, njim je res vseeno, nam pa to veliko pomeni, mar ne. Večkrat ko ga imamo možnost videti, bolje je. Če je pa tako luštno, ko so iz tedna v teden večji.

Lp, Ksenja:metulj:

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?