monja79
|
Mi smo bili pred cca enim mesecem prvič v Rogaški na bioresonanci na testiranju. So nam povedali, na kaj je preobčutljiv in smo sedaj na dieti. V petek pa gremo že na drugo terapijo, potem bomo pa začeli nazaj preskušati, da bomo videli učinke. Tudi mi smo se odločili za bioresonanco, ker smo v tri do štirimesečnem čakalnju na alergološko v Celju. V glavnem smo zaenkrat zelo zadovoljni, saj smo ugotovili, da če se diete res držimo, je z malčkovo kožo vse OK. Bomo pa še videli, kaj bodo terapije prinesle. Priporočam, da ste točni, ker imajo res točno zorganizirane termine in odmerjen čas, še posebej za testiranje. Če zamudite, kot smo mi, je v vašo skodo, ker potem malo pohiti pri razlagah. Testiranje pa poteka nekako tako - otroku da v roke za držat dve palčki (če ju noče držat, potem pa mu jo da na hrbet, da ga ne moti preveč), tista, ki testira pa ima nek instrument in palico, ki niha pred tistim instrumentom ... Ojoj, kako sem tole po domače napisala ... No, sicer vam bo pa tam vse lepo razložila, kaj in kako stvar deluje. Potem pa začne testirat - gre po različnih snoveh, pripravkih - in glede na nihanje palice pove, kaj ni OK in kaj je OK. V glavnem povsem neboleče, mogoče samo za manjšega otročka proti koncu malo dolgočasno in jim ni več pri miru za sedet. Pa tudi osebje je zelo prijazno, dostopno in se potrudi z malim, ga poskuša malo motivirat in tako ... Mi smo zadovoljni, upam, da boste tudi vi.
|