|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioresonanca
6.11.2007 12:07:21   
sera
Pozdravljene.
Zanimajo me vaše izkušnje z bioresonanco in zdravljenjem alergij. Nekaj sem že prebrala na tem forumu, pa vendar vseeno.
Rada bi našega 10letnika odpeljala na to zdravljenje pa se najbolj bojim stranskih učinkov(če neka stvar lahko povzroča dobro, lahko tudi slabo?)
Ima alergijo na pršico, trave, mačko in ob vsakem prehladu začne težko dihati in mora uporabljati flixotide in po potrebi ventolin.
Slišala sem za dr.Romanovič v Vrhniki.
Za vsa vaša mnenja bom vesela in vnaprej zahvaljujem.
Lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioresonanca
6.11.2007 12:35:53   
piščanc
mi smo bili v rogaški z dvoletnikom. več informacij boš dobila na forumu alergije. jaz sem za bioresonanco zvedela iz rr, pa smo šli probat, ker je vse drugo bolj kot ne odpovedovalo. imel je pa zelo vnete pregibe in suho kožo. uradna medicina se ni strinjala na kaj naj bi bil alergičen.

po desetih terapijah smo uspešno premagali več alergij, najhujša je bila pa na kravje mleko. sedaj že več kot pol leta je vse, se normalno prehranjuje in nima nobenih kožnih ali alergijskih problemov. aja, stranski učinek je bilo pa zelo pogosto odvajanje blata (pa ne driska), ker se je telo čistilo.

vsakemu, ki ima kakršnokoli tako težavo, priporočam vsaj testiranje, ker vsaj jaz sem izvedela ogromno.

v lj je tudi karin rižner.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2007 13:54:47   
nana 27
Tudi jaz sem od bioresonance brala tu na RR in smo našega takrat 18 mesecev starega fanta peljali v Rogaško Slatino /skupaj je imel 7 terapij). Imam pa podobno izkušnjo kot predhodnica. Alergija oz. izpuščaji na nogah so izginili. Opazila sem, da je resnično več kakal. Poleg tega pa so bili izpuščaji prva dva do tri dneve po bioresonanci bolj vidni in nato bledeli.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2007 14:10:42   
altati
Naša šestletnica je ravno ta trenutek na bioresonančni terapiji pri dr. Karin Rižnar v Ljubljani, ki se ukvarja izključno z otroki.
Hodi že cca 2 meseca, izboljšanje njenega počutja je več kot očitno.
Ampaa pri nas ni šlo samo za alergije (ima alergije na mleko, jajca in pšenico), hujši problem so posledice obveznega cepljenja (proti tuberkulozi in OMR).
Tako da-toplo priporočamuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.11.2007 9:20:12   
sera
Hvala za vse vaše odgovore. Verjetno se bomo tudi mi odločili za bioresonanco, čeprav je mene malo strah kakšnih stranskih učinkov, ne v smislu odvajanja blata ali kaj podobnega, pač pa v smislu samega poslabšanja bolezni, oziroma nastanka kakšne nove.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2007 9:43:15   
sera
Pardon, ampak ne znam priti na forum alergije. Prosim, če mi pomagaš in hvala.
Čav.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2007 9:55:15   
nana 27
http://www.ringaraja.net/forum/tt.asp?forumid=93

(odgovor članu sera)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.11.2007 17:34:31   
NIN@
mi smo oboskovali terapije v rogaški, tja smo hodili 2-3 meseca in odpravili smo našemu malemu alergijo na hišno pršico.

lp
nin@

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?