|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bioresonanca. krči.
23.10.2008 8:05:56   
kodrana
zanima me, kje opravljajo bioresonanco? tudi kje na dolenjskem koncu? koliko časa se čaka?

naša punčka je stara že več, kot 5m in ima še vedno krče. posebaj ponoči oz. proti jutru je kriza. včeraj sva šli do P ambulante in je bla ena P, ki očitno ne ve nič. namreč, najprej me je začela spraševat, kako vem, da ima krče, pa da verjetno rabi samo tolažbo. da otrok zgleda zelo ok. pa da naj ji dam rižolinota. pa sme ji 3x povedala, da ima po tem še večje krče. pa da zakaj sme začela prvo uvajat zelenjavo, da je prvo sadje. potem pa je pogledala v njihovo brušuru in glej ga zlomka, piše prvo zelenjava. ma, uglavnem škoda besed.

kakšne so vaše izkušnje? tisti otroci, ki so imeli "samo" krče! na kaj so alergični? mi smo opravili samo kožne teste na KM, sojo, jajca vse negativno.

včeraj je imala krče cel dan in ponoči ej bla kriza, tako da je zavračala hrano.user posted image user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bioresonanca. krči.
23.10.2008 9:34:08   
špelin@
Obrni se na Naty* - sicer ne gre za Dolenjsko, ampak ona je z malim že to nedeljo na vrsti!!!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.10.2008 11:26:51   
matic0105
Mi mo imeli tudi "samo" krče, jaz sem bila sitna, preveč zaskrbljena, celo depresivna mamica, otrok je izgledal čisto zdrav... Sicer so nam delali teste alergije, a ni pokazalo nič. Dokler ni user posted image  začel izgubljati na teži, dobil krastice in lišaje po obrazku, driskal in imel krvave nitke v blatu, polival... in sem čist znorela. No, potem so končno ugotovili, da je alergičen na KML ( in še kaj, a se s tem nihče ni pretirano obremenjeval, saj "bo otrok to itak prerasel, na teži pa nekako le pridobiva"). Tko da smo se odločili za bioresonanco v Kranju - bomo videli, kaj bo. Vleče se pa tole že 5,5m in jaz na uradno medicino prav dosti ne računam več.user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.10.2008 14:03:19   
*zoe*
Koliko časa pa čakaš na vrsto v Kranju in kje je to? Ali imaš naslov oz. kontakt?

Sem tudi iz okolice Kr in se moramo naročiti, ker ima naš user posted image  iste simptome kot vaš, pa tudi uradna medicina ni ravno zainteresirana preveč user posted image

(odgovor članu matic0105)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.10.2008 14:22:02   
Naty*
kodrana tko kot je špelin@ napisala, js ti lahko dam številko za Lj. Gospa je zdravnica splošne medicine pa še s tem se ukvarja. Lahko pa počakaš pa vidiš,kaj sm mi zrihtali.

Drugače če testi ne pokažejo alergije še ne pomeni, da je ni. Moj ma tud "samo krče" in več dokazov, da je alergičen na KML in še kaj drugega, pa so bli vsi testi negativni. Po mnenju naše P je najboljši dokaz teden dni hranjenja z Allernovo, če krčev ni, en teden dojiš (oz. hraniš z AM) in spet Allernova. Če v tem času samo pri Allernovi ni krčev, je to klinični dokaz da je alergija in jo dobiš na recept. Pa še to je povedala, da če je alergija na KML, jo je potrebno zajezit, ker drugače potegne za sabo še alergijo na jajca, pršice, hišni prah in vse ostalo.

Kako bo na biomagnetni resonanci, bom sporočila pa v nedeljo. Veliko sreče vsem, da se vaši user posted image  čimprej pozdravijo.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.10.2008 21:57:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.10.2008 22:07:29   
Pi-kica 1
To je alternativna metoda, ki ni priznana od uradne medicine in je samoplačniška.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2008 7:36:52   
Naty*
Evo po biomagnetni resonanci naj povem, kaj smo uredili, če katero zanima. Poleg alergije na mleko in jajca je pokazalo še na pšenico, kivi, svinjino, orehe in arašide ter določene druge alergene (cvetni, hišni prah, mačjo dlako...). Ni pa alergičen na paradižnik, papriko, agrume, jogurt, ki so po urtika III dieti tudi alergeni.
Po tednu diete, je naš mali popolnoma brez krčev, tko da je moje mnenje o biomagnetni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Seveda pa verjamem, da ne deluje povsod, mi smo mel očitno srečo user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2008 8:26:27   
urška
moja prijateljica pa hodi nekam v novo mesto s svojo hčerko in je zelo zadovoljna. če želiš, ti lahko zrihtam kontaktno številko. piši mi na ZS.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2008 8:48:03   
Naty*
hvala urška, zaenkrat bomo probal z dieto zrihtat, kar bo šlo, če ne, bomo pa razmišljali še o terapijah.

Tko da te bom kontaktirala, če bomo rabiliuser posted image . Hvala!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......