Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: biopsija horionskih resic 27.2.2009 16:32:05
|
|
|
|
ribica.
|
Da draga pri polni zavesti te piknejo. Saj ni sile, samo malo tečno je. Pa ne preoblečejo te, vsj v MB ne. Samo hlače si dol potegneš, ker ti neko razkužilo vlije na trebuh, da se ti en zmočijo hlače. Do kosila pa morš bit tam, ker čakaš ko butl preden te piknejo. Imajo neko glupo logiko, da vse ostale pacientke pregledajo prej, pol šele tiste dve revi ki čakata na ta poseg. Men se to zdi res glupa logika. Jaz sem od osmih zjutraj čakala, pičili so me okrog poldne.
|
|
|
|
RE: biopsija horionskih resic 27.2.2009 19:39:04
|
|
|
|
tančk
|
Ja,tudi jaz sem to imela in res si do kosila tam,jaz sem bila nekako do 13.30. Nič se ne preoblečeš,samo majico dvigneš,hlače daš nižje in potem te špiknejo.Malo je neprijetno,ampak za naše sončke vse pretrpimo,a ne .Nč ni hudega,razen čakanje na razultate ubija.Držim pesti .
|
|
RE: biopsija horionskih resic 28.2.2009 9:50:27
|
|
|
|
taši84
|
hvala vama za vsaj nekj informacij. sm šla dvakrat na nuhalno ker nisem verjela da so tako slabi rezultati. ta prvič sm mela tveganja 1:110 in NS 2,9 en teden kasneje pa 1:61 in NS 3,5. upam da mi ta preiskava pokaže da je z vse ok. nosek pa je tako špičast. držta pesti zame.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?