Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bioenergetik iz kočevja 17.3.2008 8:26:37
|
|
|
|
**NiNa**
|
Tudi jaz sem že slišala zanj, vendar kaj več kot je anonimna napisala žal ne vem, bi mi pa kakršnakoli informacija prav prišla. Če so takšne informacije prepovedane, bi prosila če mi katera napiše telefonsko ali naslov na ZS. Hvala že v naprej!
|
|
|
|
RE: bioenergetik iz kočevja 17.3.2008 8:46:13
|
|
|
|
mojčca
|
Jaz sem bila pri njem pred približno desetimi leti (ne zaradi neplodnosti, da ne bo pomote) in lahko samo reče, da sem se zaradi njegovih izjav sekirala in živcirala kar dolga leta. Ne vem, meni ni bil všeč, prav tako pa ne možu od sestre (je na berglah in mu je bioenergetik rekel, da bi moral k njemu hoditi več kot eno leto in šele takrat bi mu lahko povedal, če mu lahko kaj pomaga ). Ne vem pa, ali je to isti bioenergetik, kot ti sprašuješ????
|
|
RE: bioenergetik iz kočevja 17.3.2008 9:05:58
|
|
|
|
srki
|
Jaz sem iz tistih koncev, pa še nisem slišala za njega
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?