tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Definitivno se obrni na TOMISLAVA BRUMCA , ki dela v aparthotel ROSA v Podčetrtku Pranateraijo izvajajo zraven omenjenega Toma še njegov sin LOVRO in življenjska sopotnica TANJA JAZBINŠEK in zagotavljam ti, da ti bo pomagal. Jaz njegove terapije obiskujem že kar nekaj časa in lahko ti iz lastnih izkušenj povem, da RES POMAGA Tudi sama izredno cenim vse tri, sem bila že velikokrat na terapiji, pa mi NI pomagalo - da bi zanosila namreč , čeprav sem zelo verjela ! in marsikaj sem tam videla, lahko rečem, da čudeže. Res marsikaj vidiš in RES velikokrat pomagajo ljudem, pri katerih je uradna medicina že odpovedala On ni kar en bioenergetik, njegova osnovna izobrazba je medicinske narave, tako, da on res ve kaj dela. Tomo je po osnovni izobrazbi zdravstveni tehnik, delal je na reševalni postaji v Slovenski Bistrici. Tam je spoznal, da želi ljudem pomagati. Učil se je pri Zdenku Dumančiču, prav tako Tanja, ki je medicinska sestra, fizioterapevtka in kozmetičarka. Lovro je sprva želel študirati, na kar se je odločil, da bo sledil očetu. Vsi trije imajo diplomo Zdenka Dumančiča, Lovro samo začetno. In NISO bioenergetiki ampak PRANATERAPEVTI!!! LP in veliko uspeha in čimprej se naroči, ker imajo kar gužvo Kar je res. Delajo pa tako dopoldan, kot popoldan. Na približno dva-tri mesece imajo dopust. Imajo pa težko bolani, predvsem rakavi bolniki PREDNOST!!! Še enkrat naj zapišem, da so enkratni ljudje! lp, tosja