|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   biocom in alergija na vso zelenjavo
16.6.2006 9:32:59   
mojcapr
Bili smo na biocomu in rezultati niso nič kaj fajni. Pokazalo je alergijo na vso zelenjavo, riž, svinjino, govedino, barvila in emulgatorjeuser posted image . Vprašam vas mamice in očke ali je katera oziroma kateri imel/ imela podobno izkušnjo in če se je odločila za zdravljenjeuser posted image , ter kaj je dala malim za jest pri taki dieti jaz sem brez idej.
Lep sončen vikend.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: biocom in alergija na vso zelenjavo
16.6.2006 9:45:36   
darjatimci
Pozdravljena!
Mi smo tudi alergiki,izkušenj z bicom-om še nimamo.Sem se odločila,da bomo najprej poskusili po navodilih alergologov.Res je,da nimamo zelo močne alergije,na dieti smo,začeli smo z urtiko III,po enem letu diete se nam je znižalo mleko in se še znižuje,naslednji mesec imamo spet testiranje.Jajca imamo že negativna,prav tako zgodnje in pozne pelode.Dokler je tako stanje ne mislim otroka obremenjevati še s čim drugim,spoznala sem,da je dieta zelo pomembna.Naj se vrnem k tvojemu vprašanju glede bicoma,razumem,da si zbegana,vsaka bi bila, ampak sama se boš mogla odločiti kateri stvari boš dala prednost,kaj pa pravijo alergologi in testiranje?

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.6.2006 14:08:51   
mami darka
Tut js oba otroka vozim na bicom terapije. Imeli smo alergijo na čist vse. Pri nas so rezultati izjemno dobri, zato se splača tist čas držat diete, pol pa lahko otroci jejo vse. Kuhaj mu testenine z mesnimi omakami, krompir na 1001 način, boš vidla, ko boš začela z dieto, ideje pridejo same.

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.6.2006 11:13:28   
mojcapr
Testenine mi res ostanejo, krompir pa ne, ker je žal zelenjava. Omake pa tud mi je kar problem pripravit brez čebule, paradižnika, kisle smetane? No bom videlauser posted image
Alergologi so mi rekli, da alergije  na jajce ni več, ampak dieta še mora biti 1 leto. Brezmlečno dieto pa moramo imeti zaradi laktozne intolerance. Zato semo na dieti in sem probala z biocomom, kar pa me je presenetil, s še hujšo dieto.
Hvala punce in lep dan.

< Sporočilo je popravil mojcapr -- 19.6.2006 11:18:04 >

(odgovor članu mami darka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2006 11:17:58   
darjatimci
Omake jaz pripravljam iz Sojine smetane in ko se navadiš okusa je v redu,res pa je problem,če ne smete nobene zelenjave,take omake znajo biti pa zelo puste.Poskusi malo improvizirati in poskusi z zelenjavo,ki ni tako alergena.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Katero ime vam je najlepše?

Sandra (18%)

Katja (28%)

Tinkara (40%)

Polona (14%)

Število vseh glasov: 191

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!