Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bio tablete za pomivalca 25.10.2010 17:46:51
|
|
|
|
ZARA
|
Katere pa imaš, če ni skrivnost?
|
|
RE: bio tablete za pomivalca 25.10.2010 21:22:19
|
|
|
|
enea
|
nekje sem brala, mislim da je tu nekje,ravno ekogreen nekaj govoril, da namesto tekočine za izpiranje dodaja alkoholni kis, -če že imaš bio tablete, sol je pa sol, meni je od hoferja taboljša, so jo pa dobi samo, ko je kakšna akcija, pa tek. za izpiranje tudi, pa tablete, pa tisto tekočino za čistit stroj, vse od hoferja se pa res dobi vse samo v akciji, razen tablete so stalni asortiman v trgovini
|
|
|
|
RE: bio tablete za pomivalca 26.10.2010 9:24:00
|
|
|
|
luna_25
|
mi smo tudi sedaj začeli uporabljati kis in moram rečt da se posoda odlično opere
|
|
|
|
RE: bio tablete za pomivalca 26.10.2010 21:05:08
|
|
|
|
kaya2007
|
kam pa se da kis? in zakaj ga je treba sploh dodajati, tudi zdaj ko ne dodam nič, se mi posoda super opere. katere tablete uporabljam, se pa zdajle ne spomnim točno..v mercator centru jih kupim, saj imajo le 2 ali 3 vrste in verjetno so si med sabo precej podobne. v paketu jih je 25, cena okoli 7€
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?