|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bikini predel
16.2.2007 13:03:37   
dana
Kako ve rešujete problem z depiliranjem bikini predela, jaz namreč z depilacijsko kremo enostavno ne odstranim dlak v celoti, korenina ostane notri, in ker imam temne dlake se vidi.

Kakšen vosek in podobne stvari odpadejo ker si ne predstavljam bolečine ob tem....

lp dana

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bikini predel
16.2.2007 13:07:36   
lemavrica
Jest uporabim kar žiletko pa je.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.2.2007 13:10:38   
dana
pri žiletki je isto, poleg tega se mi pa še koža vname in nastanejo mozoljčki, tako da žiletke že nekaj časa ne uporabljam

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.2.2007 13:12:32   
lemavrica
Ja to je večji problem. A nalasersko depilacijo si že pomislila. Je sicer kar draga samo potem nimaš več problemov.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.2.2007 13:20:14   
mily
Jst si kr pobrijem. Včasih sem tudi mela ful pikic, zdej si pa vedno prej nardim rahel piling, da odstranim odmrlo kožo.Po britju se pa obvezno namažem z Bepanthen plus. Fajn je, da to nardiš zvečer, da se koža lepo pomiri. Če pa že moraš zjutraj, pa priporočam ene ful mehke spodnjice. jst mam še drug dan raje kake boksarce, da ni kakih robov z gumico. PA mam lepo mehko kožo.

Lani poleti sem si pa kupla Veet trakove in sem si populla. Sicer je res mal bolel, ampak sem mela 3 tedne tako lepo kožo.  Čist gladko in mehko. Poleti predno grem na morje si bom spet nardila tko.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 13:38:19   
Anonimen
Tako kot je napisala mily. Po parih britjih se bo tudi koža navadila - moraš pa obvezno imeti dobro britvico (najslabše so tiste za 1x uporabo, najslabše od najslabših pa BIC - po mojih izkušnjah).

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.2.2007 13:41:14   
dana
a sam mal je boleluser posted image  meni se pa zdi, da mora to bolet ko stouser posted image ...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.2.2007 14:25:24   
hruša
Hmmm... jaz sem ful reva, kar se tega tiče, samo sploh ni tako hudo. Jaz si depiliram noge, bikini in pazduho.
Rangiranje bolečine pri tem pa je:
- najmanj boli bikini predel
- sledi pazduha
- najbolj bolijo noge.

Je pa res, da si tega ne morem narest sama... sej pravim, da sem reva:)

Potem to zgleda tako... ene parkrat klinco uporabim, potem pa grem h kozmetičarki in potem spet klicna poje. Sicer je malce drago:(

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.2.2007 20:25:26   
paris
Z Veet trakovi, če pa kakšna dlakca ostane pa s pinceto.

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu hruša)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.2.2007 10:19:12   
Luskan
Grem h kozmetičarki na vosek - manj boli kot pod pazduho.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.2.2007 13:25:01   
Strawberrie Cherrie
Kar britvica -> voska pa ne dam v bližino ''tamale''user posted image user posted image

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.2.2007 23:53:46   
Moyca_
britvica je zakonuser posted image
sem pa šla par krat na voskanje v salon pa boli kouser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.2.2007 14:19:54   
Shorty_
zaradi alergije na kreme je britvica zakon ampak kvalitetna sevedauser posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.