|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bi zaupali partnerju?
19.5.2006 17:39:19   
Mariposa
S prijateljico sva bili na kavi in mi je zastavila zanimivo vprašanje, pri katerem se nikakor nisva strinjali, zato me zanima še vaše mnenjeuser posted image .

Recimo,da spoznate nekega moškega (oz. moški žensko), ki je vezan. Kljub temu vam postane všeč, in sčasoma tudi on ugotovi, da nekaj čuti do vas. Odloči se zapustiti svojo partnerico in biti z vami. Nato me je vprašala ali bi lahko zaupala partnerju, da se ne bo nekaj takega čez kako leto zgodilo tudi meni? No, da slišim še vaša mnenjauser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bi zaupali partnerju?
19.5.2006 17:49:26   
Felicity
Če te razumem dobro, je samo on vezan in otrok seveda ni, z nobene strani. Če pusti parterico zaradi mene in je ljubezen močna, ja, jaz bi mu zaupala. Zakaj pa ne? Je pa še veliko neznank, ki bi vplivale na zaupanje - npr. živita skupaj, koliko časa sta skupaj, jo je že kdaj prej varal, ...

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2006 17:50:45   
Tejči
Ja, ker je moj nekaj podobnega temu naredil za mene.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2006 18:24:23   
Marogica
Ja in ne, zato ker so moški in situacije pač različne. Pri enih bi bil to dokaz prave ljubezni, pri drugih pa je to pač moška nečimernost ali celo neke vrste potrjevanje. Nikoli pa ne vemo, na kakšen tip moškega v življenju naletimo. Ampak čas bo prinesel svoje. Tudi tvoji prijateljici.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2006 18:45:01   
nInAzWeRiNa
ne ker z vezanim moškim sploh nebi niti poskušala bit...hočem rečt da če bi mi tak človek ratal všeč bi ga odmislila in se odstranla od scene,ker če je pa kej grdo mi je pa to da nekomu "spelješ"partnerja!...moje mnenje pačuser posted image
Lp;

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2006 18:59:44   
Anonimen
Zaupala vam bom mojo zgodbo.
Pred faxom sem začela delati v nekem podjetju in tam spoznala moškega ki je bil cca10 let starejši od mene.Vsi tudi jaz smo vedeli da ima že zelo dolgo partnerko s katero že nekaj let živita skupaj.Ko sva postala dobra prijatelja mi je zaupal da mu noče dati otroka in da ne ve več kako naprej(on si ga je zelo želel).Po nekaj mesecih pa je med nama preskočila iskrica in sva se zaljubila.
Osebno sem proti takim zvezam a takrat se nisem mogla upreti.Po službi sva bila nekaj ur skupaj kar nekaj mesecev,nato pa se je odločil da ji pove za najino zvezo,ter bil odločen da jo zapusti.Od takrat naprej so bile same ****rije.Sledila nama je in tečnarila,njega prosjačila naj je ne zapusti itd.
Ker sem mu slepo verjela sem to prenašala kar 1.leto.Nato pa sem zvedela da je ona noseča-skoraj me je kap zadela(kasneje sva oba izvedela da je splavila.)Takrat sva končala,a nisva dolgo morala biti en brez druzga.Spet so se pojavljale travme in ko sem zvedela za njeno drugo nosečnost sem vse skupaj končala.Spoznala sem da me je samo izkoriščal oz.da ni znal z njo končati tako kot je meni obljubljal.Zdaj ju občasno videvam s sinkom in ker vem kako močno si je želel otroka mu to tudi iz srca privoščim.

Svetujem da se v tako situacijo ne sme podajati brez dobrega premisleka in pogovora z njim,in ne verjeti le besedam ampak dejanjem.
Če nekdo iz srca res ljubi potem za tako odločitev ne bo ovir.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2006 19:02:35   
dory
Ne,ker me vezani sploh ne zanimajo...ceprav,ko sem spoznala bivsega, je mel ze punco in ker je ni mogel pustit ( bre jajc valda ) naju je mel par mesecev vstric...matr mu...zal sem prepozn zvedla, ce bi prej, bi bil pomoje zej kastratuser posted image ...ne resno, men grejo na bruhanje taki tipi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2006 19:44:57   
Anonimen
Moj bivši mož je mene zamenjal za mojo "prijateljico".
Ne bi bila na njenem mestu. Sicer je dobila hišo in velik denarja, ampak ko se pes 1x zgoni, se goni celo življenje.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2006 20:04:04   
Moa
Paralelnih odnosov ne maram. Je potrebno nekaj zakljuciti, predno na nekaj novo odpres. Moje mnenje.

In, seveda verjamem, da se lahko zgodovina ponovi.. ampak izjeme tudi potrjujejo pravilo... heheh, tako nekako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2006 20:11:37   
Anonimen
ja.

(odgovor članu Moa)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2006 20:45:45   
Anonimen
Ko sem se zaljubila v svojega moža (takrat je bil še samo moj sošolec) sem bila 3,5 leta v zvezi s fantom za katerega sem bila prepričana, da ga imam neizmerno rada (predvsem zato, ker sem mu odpustila vse "greške" - tudi ta hude)... In tega (bivšega) fanta sem po 3,5 letih najine (klavrne) zveze "prevarala" s svojim (sedaj) možem.
Kot prvo "prevarala" sem napisala v oklepajih zato, ker nisem mogla it do konca (kljub čustvenemu zlomu, ki mi ga je povzročil, sem ga imela še vsaj toliko rada, da tega nisem mogla naredit, dokler nisva popolnoma zaključila).
Kot drugo, moj mož se zaveda, da jaz še predobro vem, kaj pomeni, če nekdo nekoga prevara, saj sem to doživljala skoraj 3,5 leta (ja, za večino skokov čez plot sploh vedela nisem in na žalost, moj bivši ni bil tako obziren do mene kot jaz do njega)... V glavi imam še zdaj vžgano sliko mojega "takrat ljubega" v objemu z drugo in tega ne bom pozabila dokler bom živa. Še zdaj se spominjam sleherne besede, ki mi jo je takrat namenil, njegovega pogleda, kje se je zgodilo, koliko je bila ura... Spomnim pa se tudi sebe, mojega joka ob wc školjki ko sem od šoka bruhala pol noči...Ja, seveda - ljubila sem ga brezpogojno in ga vzela nazaj (KRAVA jaz), ampak takrat še niti 17 let nisem dopolnil in to je menda vse kar lahko rečem sebi v bran...

V čem je poanta mojega nakladanja? Vidiš, jaz vem kako se počuti nekdo, ki je prevaran, še posebej nekdo, ki te ljubi v dno duše... in to je le eden izmed razlogov zakaj tega svojemu možu nikoli ne bi mogla naredit... Pa če bi mi bil drugi moški še tako všeč, pa četudi ne bi z možem imela otrok...ČE-jev je lahko milijon. Svojega moža ljubim in mu zaupam. In tudi on zaupa meni in ve, da mu tega nikoli ne bi naredila.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2006 21:09:17   
lelaval
Nikoli ne veš, kakšna bodo tvoja čustva. Zato nikoli ne reci nikoli.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2006 22:40:55   
malika
jaz mojemu zaupam user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2006 23:07:04   
Magi*
življenje nam lahko prinese marsikaj in zato se s takimi stvarmi ne obremenjujem. se pač zgodi, da se dva zaljubita, četudi je eden od njiju ali sta oba vezana. edino takšnemu, za katerega bi vedela, da se "velikokrat" zaljubi in/ali ima družino in zraven še ljubice, takemu pa ne bi zaupala. tak, ki enkrat laže, bo najbrž tudi v prihodnje lagal.

tu ne govorim o varanju ali zvestobi, tu gre preprosto za iskrenost in spoštovanje.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2006 23:31:15   
Anonimen
Nato me je vprašala ali bi lahko zaupala partnerju, da se ne bo nekaj takega čez kako leto zgodilo tudi meni? No, da slišim še vaša mnenja

Js sem z druge strani - mislim, sem bila zapuščena zarad druge.

DA se to zgodi vezanim in ne vezanim....ja res je vendar je vse v glavi - koliko sanj in koliko uresničitve sanj si lahko dovoliš. In kje postaviš mejo.

Jaz osebno tega ne bi bila nikoli sposobna narediti, ker vem koliko sem trpela. Če bi mi partner to naredil...ja in... sem enkrat preživela, bi pa še enkrat. Što ne ubije, jača. Tolerirala pa ne bi.

V svoje lastno dobro upam, da se to ne bo nikoli več zgodilo, ne tako ali drugače.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.5.2006 4:46:09   
Anonimen
Jaz zaupam osebi, dokler mojega zaupanja ne zlorabi. Torej bi v tem primeru zaupala tudi takšnemu moškemu.

(odgovor članu Mariposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.5.2006 10:29:09   
Sita
Jaz bi se čim več pogovarjala z njim, preden bi skočila v resno zvezo z njim, da bi ugotovila, ali ga vodijo samo strasti ali me je pripravljen imeti resnično rad. Poskušala bi zvedeti, kaj ga pri svoji partnerici moti oziroma zakaj se ne ujemata, kaj je razlog, da bi z njo prekinil. Kajti nekateri se samo začnejo dolgočasiti in bi potem radi spremenili svoje življenje samo zato, ker mislijo, da bodo pri drugi glede na začetno zaljubljenost in ujemanje avtomatično srečnejši, namesto da bi se zavedali, da je vsak sam svoje sreče kovač in da se mora zmeraj, ne glede na katerokoli žensko, tudi on truditi, da ne ostaneta nekje v rutini, v nekem dolgočasju, temveč morata zmeraj oba graditi odnos in se prilagajati drug drugemu. Sreča sama po sebi ne obstaja, zanjo se je teba zmeraj znova truditi, še posebej, ko nastopijo razne krize in težave, ki jih življenje sproti prinaša in ko zaljubljenost mine in se nam enkrat odprejo oči in vidimo, da smo o svojem partnerju imeli iluzijo, ki je ustrezala nam, v resnici pa je on drugačna osebnost, ki jo je treba vsak dan znova sprejemati, da jo imamo lahko radi, nikakor pa ne spreminjati, da bi ohranjali svjo iluzijo, ker izkušnje kažejo, da je to povsem jalovo delo in se takšna dva slej ko prej razideta ali ostaneta nesrečna drug z drugim do konca življenja.
Zato ti predlagam - čim več izvedeti o njem in pogovori, pogovori .... raje daljše prijateljstvo kot prehiter - nepremišljen korak naprej.
In zvedeti je treba, če ima otroke, ker bi to tudi njih prizadelo. 

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.5.2006 10:40:59   
vanilija
Bi mu lahko zaupala. Nikoli ne reci nikoli. Sicer je pa vse odvisno od cele zgodbe.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 18
22.5.2006 8:27:31   
Anonimen

Ne obstaja odgovor.. odvisno od cloveka in izkusenj (peteklosti) tistega, ki naj bi zaupal..

(odgovor članu vanilija)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
22.5.2006 18:25:25   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Mariposa
ali bi lahko zaupala partnerju, da se ne bo nekaj takega čez kako leto zgodilo tudi meni?

Ne razumem vprašanja. In ne razumem zakaj naj bi se z njim ukvarjal, če bi ga slučajno razumel? Mlatenje prazne slame.

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?