Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 10.10.2006 21:32:15
|
|
|
|
Petraa
|
ja,lahko zanosiš takoj po prenehanju KT.Raziskave pokažejo samo,da je večja možnost splava,ampak kakor jaz vem niti ni. ko je otrok še novorojenček ravno nimaš časa,ko je pa star že eno leto se pa marsikaj da
|
|
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 10.10.2006 21:41:08
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko že 1. mesec delata na - sama sem tudi takoj zanosila in to je bilo moje prvo vprašanje sesrti in G, pa sta me oba pomirila. Kar pa se tiče študija, pa ti bodo druge svetovale.
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 10.10.2006 22:16:55
|
|
|
|
total
|
Pravijo 3 mesece po prenehanju,da lahko začneš,najbolj zanesljivo,sicer pa se posvetuj z svojo ginekologinjo,pa srečno.
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 11.10.2006 7:23:00
|
|
|
|
mala zirafa
|
jaz KT nisem nikoli uživala glede študija, pa če bivaš doma in imaš mamo pri roki( če partner dela) mislim da ni tak problem, samo res na začetku vsaj prve tri mesece da si z otrokom.Potem pa je tudi odvisno, če dojiš.jaz sem prekinla porodniško ko je imela mala3 mesece in pol, pa je bil mož z njo pa malo ena malo druga nona. Jaz sem živela v štud. domu in sem se prej vsega tega rešila, takrat mi sploh ni hodil otrok po glavi kvečjemu žurke in vse kar spada zraven. Tko da vse se da, če se hoče pa kar veselo na delo!
|
|
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 11.10.2006 8:04:29
|
|
|
|
smejčica
|
Hvala vam za odgovore. Bolj ko prebiram forum, bolj fajn se mi zdi....res je dobro, da lahko vprašaš, karkoli te zanima. Dobra stvar! Všeč mi je ker vsaka odgovori iskreno,... Midva si zelo želima otroka, pa čeprav sma še mlada. Je pa res, da študija ne bi rada pustila.Čeprav imava varstvo zagotovljeno, se na to ne bi rada preveč zanašala. Rada bi bila čim več ob otroku.... Po pravici povedano, me je kar strah, kako se bo vse to odvijalo. Čeprav sem že kot mlajša veliko pazla na dojenčke, me skrbi, da morda ne bi bila dobra mamica. Upam, da so skrbi odveč, saj imam zelo rada otroke. Ampak saj veste: Prvič bom noseča, prvič rodila, prvič imela svojega otročička..... kako bi me naj ne bilo strah? No, lepo se imejte in dobro jutro vsem!
|
|
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 11.10.2006 8:29:11
|
|
|
|
Xandra1
|
Draga moja... tvoj strah samo pove, da boš zares odlična mamica! Čut in materinski nagon ti bosta dala odgovor na vsa vprašanja! Mogoče bi bilo dobro, če bi še malo počakala s fantom z navsezadnje sta mlada, vse imata še pred seboj ... ogromno prelepega. Počakajta še kakšno leto, medtem boš tudi z študijem dlje in se ti bodo stvari zjasnile ... Če pa se vseeno odločita, vama pa želim, da čim prej zagledata , se nosečnosti enostavno prepustita in uživata v vsakem momentu!
|
|
|
|
RE: bi mi lahko razložili.... 12.10.2006 9:19:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljena, meni je tudi g. rekla da lahko začnem tako na delat, sam sem se odločla da bom počakala najmanj 3 mesece oz. da se menstruacija porihta tako kot mora biti pa začela bom piti te tablete elevit, ki mi jih je g. priporočila. Pa vso srečo ti želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?