|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bi mi lahko razložili....
10.10.2006 21:27:13   
smejčica
S fantom sma se odločila za prvega otroka. Zanima me, če lahko začneva delat na tem takoj po prenehanju jemanja kontracepcijskih tablet. Baje ne bi bilo vredu, če bi slučajno takoj po tem zanosila. Kako je s tem?
Me pa tudi skrbi, ker ne vem, koliko je možno ob otroku izredno študirat. Še sploh imaš čas za učenje? Ima morda katera kakšne podobne izkušnje?
Rada bi izvedela čim več o nosečnosti vse do poroda in porodu samem.
Prosila bi vas za mnenje.
Lep pozdravček vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bi mi lahko razložili....
10.10.2006 21:32:15   
Petraa
ja,lahko  zanosiš takoj po prenehanju KT.Raziskave pokažejo samo,da je večja možnost splava,ampak kakor jaz vem niti ni.
ko je otrok še novorojenček ravno nimaš časa,ko je pa star že eno leto se pa marsikaj da

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.10.2006 21:41:08   
lelaval
Lahko že 1. mesec delata na user posted image - sama sem tudi takoj zanosila in to je bilo moje prvo vprašanje sesrti in G, pa sta me oba pomirila. Kar pa se tiče študija, pa ti bodo druge svetovale.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.10.2006 22:16:55   
total
Pravijo 3 mesece po prenehanju,da lahko začneš,najbolj zanesljivo,sicer pa se posvetuj z svojo ginekologinjo,pa srečno.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.10.2006 7:23:00   
mala zirafa
jaz KT nisem nikoli uživala glede študija, pa če bivaš doma in imaš mamo pri roki( če partner dela) mislim da ni tak problem, samo res na začetku vsaj prve tri mesece da si z otrokom.Potem pa je tudi odvisno, če dojiš.jaz sem prekinla porodniško ko je imela mala3 mesece in pol, pa je bil mož z njo pa malo ena malo druga nona.
Jaz sem živela v štud. domu in sem se prej vsega tega rešila, takrat mi sploh ni hodil otrok po glavi kvečjemu žurkeuser posted image  in vse kar spada zraven.
Tko da vse se da, če se hoče pa kar veselo na delo!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.10.2006 8:04:29   
smejčica
Hvala vam za odgovore. Bolj ko prebiram forum, bolj fajn se mi zdi....res je dobro, da lahko vprašaš, karkoli te zanima. Dobra stvar! Všeč mi je ker vsaka odgovori iskreno,...
Midva si zelo želima otroka, pa čeprav sma še mlada. Je pa res, da študija ne bi rada pustila.Čeprav imava varstvo zagotovljeno, se na to ne bi rada preveč zanašala. Rada bi bila čim več ob otroku....
Po pravici povedano, me je kar strah, kako se bo vse to odvijalo. Čeprav sem že kot mlajša veliko pazla na dojenčke, me skrbi, da morda ne bi bila dobra mamica.user posted image
Upam, da so skrbi odveč, saj imam zelo rada otroke. Ampak saj veste: Prvič bom noseča, prvič rodila, prvič imela svojega otročička..... kako bi me naj ne bilo strah?
No, lepo se imejte in dobro jutro vsem!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.10.2006 8:29:11   
Xandra1
Draga moja... tvoj strah samo pove, da boš zares odlična mamica! user posted image Čut in materinski nagon ti bosta dala odgovor na vsa vprašanja!
Mogoče bi bilo dobro, če bi še malo počakala s fantom z user posted image navsezadnje sta mlada, vse imata še pred seboj ... ogromno prelepega. Počakajta še kakšno leto, medtem boš tudi z študijem dlje in se ti bodo stvari zjasnile ... user posted image
Če pa se vseeno odločita, vama pa želim, da čim prej zagledata user posted image , se nosečnosti enostavno prepustita in uživata v vsakem momentu! user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.10.2006 17:59:28   
Afnica
Tudi jaz sem še študentka in delava na user posted image . Sem zadnji letnik. In če nama nekje  v prihodnjih mesecih rata  user posted image user posted image , potem tako še traja 9 mesecev, da ven prileze. Takrat so pa predavanja in glavne obveznosti že mimo. Potem mi pa tako sledi absolventski staž. In zaradi otroka ga lahko podalšaš še za eno leto.
Od kar se govori o user posted image  pa tudi na stanovanju delava pospešeno. Čeprav sva tudi mi2 še precej mlada 22/26 si zelo želiva. In se mi zdi, da vsak dan nekaj zamujam. Komaj čakam!!!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Xandra1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.10.2006 9:19:19   
Anonimen
Pozdravljena,

meni je tudi g. rekla da lahko začnem tako na user posted image  delat, sam sem se odločla da bom počakala najmanj 3 mesece oz. da se menstruacija porihta tako kot mora biti pa začela bom piti te tablete elevit, ki mi jih je g. priporočila.

Pa vso srečo ti želim.

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?