|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bi lahko...
2.7.2008 23:29:04   
Anonimen
No vem, da je tukaj res ni skoraj nobenega moškega...ampak kljub temu bom postavila vprašanje...pa naj se kak moški tud prosim oglasiuser posted image

Se vam zdi ljubezen tud tolk močna, da bi lahko odpustili svoji partnerki, da vam je 5 mesecev lagala, da je noseča?? Zraven tega ti tudi pokazala ponarejeno materinsko knjižico??

Mah jaz sem čist paf ob tej celotni zgodbi in sploh ne vem kaj svetovat dalje, ker mislim, da je dedc čist zgubo razum, da še sploh razmišlja o tem, da bi jo vzel nazajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bi lahko...
2.7.2008 23:30:41   
Anonimen
Nisem moski samo .. zaupala ji sigurno ne bi vec. Groza, kaj vse si ene ne zmislijo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 23:32:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2008 23:34:39   
amaya
Moj , ko sem mu to prebrala, je rekel: " Prvo bi ti 15 min ploskal, potem bi mi dal eno žlepo...."user posted image Zanimivo je to, da je rekel, da me ne bi pustil user posted image A sem tako dobra, al kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2008 23:39:36   
Anonimen
Saj ima zgodba tud večje ozdanje, npr. da sta skupaj mal več kot 1 leto, da ji je v temčasu ga uspelo prepričat, da se je čist zakreditiral, kupo hišo, avto zanjo....da je bil zanjo vse razen človek, da je bil dobesedno hlapec, dal denar in delal kot nor...ona pa noge v luft in se šopirla pred drugimi, prostega časa ni imel, ker ga je še pri športnih aktivnostih nadzirala in hodla za njim...sta mela vmes krizo...je rekla, da je zanosla in  bi pač zavoljo otroka potrpel... (NJEGOVE BESEDE)   
Ko je izvedel, da v resnici ni noseča jo je vrgo na cesto...ampak ker je doma niso hotli sprejet, se je on izselil iz hiše in je celo pusto še avto...
Zdaj pa kot zgleda po 1mesecu pauze razmišlja o tem, da bi šel nazaj k njej...

Jaz res ne vem kakšen je lahko človek, da sploh naredi kaj takega...si izmisli, da je noseča... Kar zmrazi me ob misli, kolk parov se trudi zanosit ona pa se iz take stvari dela dobesedno norca..

Še manj pa ne razumem njega kolk je lahko tolk naiven, da se bo šel nazaj k njej... čeprav ga vsi opozarjamo že ohoho časa...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2008 23:41:41   
amaya
Bejba gleda preveč Pop tv.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2008 23:43:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Bejba gleda preveč Pop tv.....

user posted image
to je bil moj drugi komentar na to, ko sem zvedla

1. je bil če je 1. april pa me hočejo naplahat s čem takim

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2008 23:43:41   
Anonimen
ampak ker je doma niso hotli sprejet, se je on izselil iz hiše in je celo pusto še avto...

A je on mal blesav, al kako?

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 23:45:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2008 23:45:16   
amaya
Problem je v tem, da je tip šutnjen po mojem....pa ne moreš bit taka mona. Pa kaj njega briga kje bo ona spala in kam bo šla. kamor hoče. Če pa je njemu tako v redu, potem si jo pa zasluži.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 23:46:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2008 23:47:55   
Anonimen
Drugače je ful vredu fant, priden, res deloven, zanesljiv, prijazen, družaben,...zgleda tut ne slabo...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2008 23:48:44   
amaya
Ma ne vem če je to naivnost.....zame je to že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vidim smilsa bit z eno tako in jokat okoli, o tem kako je bogi user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2008 23:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Ma ne vem če je to naivnost.....zame je to že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vidim smilsa bit z eno tako in jokat okoli, o tem kako je bogi user posted image

pa saj praktično ni jokal...ko je zvedo, jo je zabrisal skoz vrata s cunjami vred...je bil ful trdnega stališča...ampak tipica enostavno ni popustila in je silila v njega...se vozla za njim, hodla v bajto z rezervnimi ključi, z dvorišča odpelala avto z rezervnimi ključi...itd...ma bi se lahko naštevalo...

zame čist psiho babnca...

on pa tolk naiven al potreben al kaj....mah...user posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2008 23:54:15   
amaya
Ja pa sej tukaj bi lahko štekal, da je res mimo udarjena babnica. Ali je njega to prepričalo, da je ljubezen njegovega življenja? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.7.2008 23:57:46   
Anonimen
Glej tako ti bom rekla: nam kolegom zatrjuje, da je opravil z njo, da je v življenju noče videt, ker ga je prizadela do konca in še več, da bo še počakal kak mesec da najde kam se bo lahko preselila, da nebo pred drugimi izpadel prasecuser posted image ...in sta onadva zaključla.

Po drugi strani pa so ju vidli spet skupajuser posted image

Tak, da niti sama ne vem kaj komentiratuser posted image

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
3.7.2008 0:00:51   
Anonimen
Ma v bistvu sem hotla sam vedet, kaj bi naredili drugi v takšnem primeru.

Če sem samo jaz takšnega mnenja, da bi coprnco dala na grmado in jo zažgalauser posted image user posted image user posted image , ne pa še ki razmišljala o tem da bi ji odpustila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.7.2008 0:03:32   
amaya
Jaz mislim, da fantina še sam ne ve kaj bi in kaj ne. Po mojem je stvar taka: rad bi bil z njo, a ga je sram pred drugimi, ker vejo kaj je naredila....in ve, da tega njegovi kolegi ne odobravajo. Poznam zelo podobno situacijo in na koncu se je izkazalo ravno to! Najboljše je, da ga pustiš pri miru in mu ne pametuješ, ker verjetno ima že izdelano idejo v glavi in niti ne posluša. Ne sekiraj se. Je polnoleten .....mora sam pri do tega, da je punca čisto mimo in če je bila tega zmiožna je še marsičesa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.7.2008 0:07:09   
Anonimen
Saj se niti ne vtikujem...niti jaz ne drugi!

V začetku mu je vsak povedal svoje mnenje, da če bo koga rabil smo mu na voljo...drugače je pa odrasel in ve kako si bo porihtal življenje!

(odgovor članu amaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.7.2008 0:08:13   
Anonimen
Ne, ne bi prenesela taksne manipulacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
3.7.2008 1:15:28   
Marogica
Ta vaš kolega je pa butl(po štajerskouser posted image ). Naj jo kar nazaj vzame, pa bo Butl, z velikim B. Tudi takih je treba.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.7.2008 7:09:28   
puncica
Zdej celotne zgodbe ne poznamo in takole sodit ni glih fajn in ni prav, ker vsaka zgodba ima dve strani. Ampak kak razlog je pa mela tale ženska da je to tajila svojmu partnerju, sploh ne vem zakaj bi kdo to naredil in to 5 mescev? Lahko je sto in en razlog tako da to najbolje vesta to onadva sama. In če med njima ni zaupanja, in mora nekdo tajit da je noseč, potem v tejle vezi nekaj ne štima in po moje je najbolje da se razideta.

Tako sem prebala še drugi tvoj post in moje mnenje je da naj gre čim dlje od tele ženske, ga je pač zmolzla in se trudla po najboljših močeh da ga izkoristi  ampak zdaj je prišel konec in če razmišlja da bi jo vzel nazaj je totaln butl, na podlagi česa bi jo vzel nazaj, da ga bo še naprej izkoriščala al kaj. Pa eni so pa res kekci no, kako ne sprevidijo.

< Sporočilo je popravil puncica -- 3.7.2008 7:11:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.7.2008 7:24:53   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Teika

Drugače je ful vredu fant, priden, res deloven, zanesljiv, prijazen, družaben,...zgleda tut ne slabo...

Samo tist kolešček v glavi, ki smeti ven meče, mu manjka user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
3.7.2008 7:40:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Teika

Samo tist kolešček v glavi, ki smeti ven meče, mu manjka user posted image

Moram user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
3.7.2008 7:53:28   
oka
Poznam podobno situacijo: par je šel narazen, ona je prišla z zgodbo, da je noseča in sta se pobotala. No na koncu je bila res noseča ampak je bila ta njena nosečnost fenomen. Trajala je namreč skoraj 11 mesecev. Vsem pa je govorila, da zdravniki ne vejo napovedati točnega datuma poroda. Za piko na i pa je čez par let našla drugega in prvega enostavno vrgla čez prag.

Jaz zase vem, da niti pod razno take osebe ne bi želela v svoji bližini, ker tako nategovanje je za moje pojme skrajno ponižujoče in nedopustno ne glede na razloge in okoliščine. Pa tudi oseba, ki kaj takega naredi po mojem ni ravno čisto zdrave pameti, tako da...

< Sporočilo je popravil oka -- 3.7.2008 7:54:25 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?