Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bi bla kira tak prijazna... 2.11.2005 10:17:56
|
|
|
|
sarazan
|
Sicer nisem strokovnjakinja za izcedke, saj načeloma s tem nimam težav, ampak kolikor je meni znano, se vgnezditvena krvavitev ponavadi pojavi takrat, ko bi morala biti M. Oplojeno jajčece cca 10 dni potuje po jajcevodu do maternice, kjer se potem vgnezdi. Če veš, kdaj si imela ovulacijo in si takrat imela spolni odnos, katerega posledica bi bila zanositev.... preračunaj. Kar se pa izcedkov tiče, se pa raje obrni na G, sploh, če imaš toliko težav že od prej. Ko boš noseča (če že nisi), se bodo izcedki povečali, pogosta so glivična obolenja in problemov je en kup. Je pa fino, da se otrok rodi skozi zdravo nožnico in ni panike, da bi staknil kakšno okužbo.
|
|
RE: bi bla kira tak prijazna... 2.11.2005 10:18:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Bi ti prav rada pomagala, vendar glede na barvni spekter tvojih izcedkov greš najboljše k tvojemu ginekologu, ki ti bo vzel bris in ti bo znal bolj svetovati.
|
|
|
|
RE: bi bla kira tak prijazna... 2.11.2005 13:01:18
|
|
|
|
čuko
|
Glede izcedkov tudi jaz nisem strokovnjak, samo mislim, da je najboljše da greš do ginekologa, da te pogleda. Če si noseča, ti bo, če je hudo (upam,da ne, pa boljše da se prepričaš), dal tablete Dabruston, za obdržitev ploda. No pa veliko sreče, bomo držali pesti, da ni nič resnega.
|
|
RE: bi bla kira tak prijazna... 2.11.2005 13:10:58
|
|
|
|
Nikita
|
mislite torej, da bi morala it do G? Pravzaprav vedno ko grem na pregled omenim te izcedke in mislim, da me ma že poln kufer, ker mi vedno isto pove, da ni nič hudega in da jih ene majo druge pa ne. Brisi so bli do zdej vsi ok...zadnjega mi je delala lani novembra nekje in je blo vredu. Vseen hvala za odgovore...čeprav sem zdej še bolj zaskrbljena ratala. Bom vidla kak dolg se mi bo ta vlekel. Če bo predolgo bom verjetno res morala malo spet na obisk k G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?