Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
beyblade? - LA in ostale... 21.10.2004 13:14:38
|
|
|
|
Donja
|
http://www.irts.si/beyblade/ Če ti kaj pomaga. Je nekaka novodobna vrtavka. V trgovinah stane nekje 4000 sit, mi pa smo na tržnici dali za enega 500 sit in pol je pri nečakih bil ta naš boljši od njihovega dragega. Meni osebno pa se to ne zdi nič kaj ekstra igrača, glede na to koliko stane v trgovini pa raje kupim kaj drugega. To je moje mnenje.
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 21.10.2004 13:59:15
|
|
|
|
Lepa Ana
|
No, kaj je Beyblade, si lahko pogledala na linku. Prodajajo se v škatlah cca. 10X15 cm (v Sparu jih imajo v tisti posebni vitrini pri strani, zaklenjene, čisto na vrhnji polici). To je to in ne dela nič drugega, kot da se dobro vrti. No, seveda, če je otrok več, lahko tekmujejo - zmaga tisti, katerega BB se najkasneje neha vrteti. Nekateri zelo pohvalijo cenejše "ponaredke", sama imam z njimi slabe izkušnje - vsaj s tistimi, ki jih prodajajo v Šparu. Originalni so trenutno definitivno najcenejši v Mullerju - 2.100 SIT. Prejšnji teden sem videla, da so prav tam tudi krepko znižali BB arene (te se uporabljajo za borbe dveh ali več BBjev, pa tudi zato, da ti BB ne porajsa talnih oblog - odličen nadomestek je okrogel plastični lavor) - na 3.500 SIT. LP!
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 21.10.2004 14:47:19
|
|
|
|
SISI25
|
Najbolj se splača kupiti na kakšni tržnici. Jaz še sicer nimam izkušnje s tem. je pa soseda kupila svojemu sinu na bolšjem sejmu v MB in dala 500 SIt in naj ne bi bil nič slabši.
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 21.10.2004 22:57:06
|
|
|
|
sonja-10
|
Vsakršni so OK, ker jih potem sami sestavljajo in lepijo (dokupi dovolj selotejpa), za osnovnega pa je najboljši originalni. Obstajajo pa še na daljinsko vodenje, doma narejeni s posebnim železom, da o izumih okoli aren niti ne govorim. Je pa pri nas že konec te mode. Hvala bogu! Vrnile pa so se Pokemon karte:(. Žal!
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 22.10.2004 11:36:28
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Joj, ne zapravljaj denarja za Pokemon karte!!! Po najnovejših obvestilih sosedovega 9 letnika prihajajo namreč v modo nove karte, od te nove risanke, ki je zdaj na TV3: YI-GO- ???, saj najbrž veš, kaj mislim. Mi je ravno zadnjič jamrala soseda, da je sine privlekel celo škatlo Pokemon kart ("Vsaj ene 30 jurjev je bilo tam notri," je žalostno zavzdihnila) za odpis. Ker je nova moda in želje... Moja dva na srečo na to risanko nista preveč padla, ker je s podnapisi. Čeprav rogljičke čipikao pridno kupujemo ravno zaradi slikic od te risanke, ki so tam notri - so zadnjič v trgovini delili plakate, kamor se te sličice lepijo in dva visita v otroški sobi...
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 22.10.2004 12:20:48
|
|
|
|
sonja-10
|
Ne, jih ne kupujem, jih je pa še kar nekaj ostalo od prejšnjega navala, nekaj pa jih je dobil od lanskoletnih sedmošolcev. O novih kartah me je že obvestil, pa sem tokrat odločno rekla NE. LA, se spomniš moje zadrege okoli BeyBladov maja, ko samo moj ni imel niti enega primerka in ko mu je bratec predčasno kupil darilo ...? No, zgodba se je končala tako, da je zbolel tisti dan, ko je dobil ta BB in sem mu kupila še areno, da se bo lahko v postelji igral, ker res ni fino, če dobiš igračo, pa se ne moreš igrat. Nato pa je za rojstni dan od vseh, res vseh!!! dobil po en BB in za piko na i, sta z njegovo botrico odšla na vsakoletni potep po trgovinah, kjer je dobil še tisto daljinsko pošast od BB:)-:)-:)-. Za znoret in tako gre vsa vzgoja v franže!!! No in moj kralj Baybladov na morju ni počel drugega kot prešteval koliko primerkov je zgubil, koliko jih razstavljal in ponovno sestavljal ter okužil še hrvaške prijateljčke, ki tega še niso poznali. Zdaj za karte pa se odločno rekla NE!!!! No, ja , se slišiva čez par mesecev - ko bodo trije bradati nosili karte okoli našaga doma, če kaj poznam svojo mami in ostale;). Lep dan, Varja
|
|
|
|
beyblade? - LA in ostale... 22.10.2004 12:39:27
|
|
|
|
Lepa Ana
|
Hi, hi, tudi naš je za rojstni dan dobil ene 6 BB. In areno. Kake tri dni se je ful igral, s sestrico sta tekmovala v areni... Potem se je začelo razstavljanje, posojanje, preizkušanje zmožnosti vrtenja v vodi in pesku... Pa sem mu rekla, da je sedaj dobil BBjev za celo življenje. Da mu garantiram, da ne bo dobil prav nobenega več, dokler ne bo odsratel, šel v službo in si ga sam kupil. Ene parkrat je preveril, če mislim resno, in ker je bil odgovor vedno enak, je začel verjeti. In lepše skrbeti za svoje BB. Tako da, v vsakem razvajanju se da dodati tudi kaj vgojnega, he, he. No, sedaj vsi BB že kar dolgo časa ležijo v svoji škatli, ta stoji v areni, naš mali pa sanja nove sanje, kajti PRIŠLI SO LEGO VITEZI!!! (ja no, priznam, ima že tri :ups:, ampak v svojo obrambo naj povem, da sta mu vse tri kupila moj brat in svakinja...jaz sem samo malo prišepnila...). Kaj vse bodo pa še do bradatih reklamirali, pa raje sploh ne mislim...
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......