|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beta hcg- pomoč
4.4.2008 17:34:37   
Anonimen
Danes sem bila na odvzemu krvi za beta hcg in mi nekaj ni jasno.Včasih so bile številke drugačne.Mi lahko katera pomaga in mi pove kaj pomeni moj izvid.Hvala.

Rezultat        enote            ime preiskave                                                      Referentne vrednosti

1,0                 IU/L          S-Humani horiontski gonadotropin(totalni HCG)       0,0- 2,5

Se katera razume na to? Zdravnika imam šele drugi teden, zato bi prosila za pomoč.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beta hcg- pomoč
4.4.2008 17:36:15   
Anonimen
Vse se je pomešalo user posted image  še enkrat.

Rezultat           Referentne vrednosti

1.0                    0,0- 2,5

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2008 17:39:11   
simonakr
Živjo! Če si prav prepisala, potem to pomeni da nisi noseča. Nad 50 enot je suspekten in rabiš še enkrat pregledat čez par dni ko bo višji, na 100 pa je pozitiven in si noseča.

vso srečo naprej

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2008 17:41:41   
Anonimen
A potem čez par dni ponovim? Je še kaj upanja?

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2008 18:02:02   
sarcy21
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Živjo! Če si prav prepisala, potem to pomeni da nisi noseča. Nad 50 enot je suspekten in rabiš še enkrat pregledat čez par dni ko bo višji, na 100 pa je pozitiven in si noseča.

vso srečo naprej

user posted image

NENOSEČE OSEBE:
negativen : do 4
suspektiven 4-40

NOSEČE OSEBE:
pozitiven nad 40
1.teden :do 100
2 teden : 10-100
3 teden : 100 - 10000
4 teden : 1000 - 1000000

Torej bistvo tega testa je da se hormon noseče osebe podvaja na 2 dni (torej mora biti približno dvakrat višji kot 2 dni prej)

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2008 18:05:27   
simonakr
Kolk po ovulaciji si pa to nardila? A ti M zamuja? Kaj pa pravi urinski test? Če je pozitiven morš definitivno še enkrat kri dat da se prepričaš, če je pa negativen pol je pa mal možnosti. Žal user posted image

Drugač pa referengna vrednost je kakšna je normalna vrednost v krvi, se pravi da je vse normalno, če je povečan pa user posted image .

Upam da sm ti kej pomagala če pa rabiš pa še kej vpraši!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2008 18:08:47   
sarcy21
Samo zgleda da imaš res en drug test ker imaš ref.vrednosti drugače zapisane če gledam tvoje ref.vrednosti jaz mislim da si ravno nekje na meji kot da bi bila po mojih ref.vrednostih okoli 20-30

Takšenga testa ozč. vrednosti pa jaz še nisem videla

< Sporočilo je popravil sarcy21 -- 4.4.2008 18:11:29 >

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.4.2008 18:09:30   
simonakr
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

vso srečo naprej

user posted image

NENOSEČE OSEBE:
negativen : do 4
suspektiven 4-40

NOSEČE OSEBE:
pozitiven nad 40
1.teden :do 100
2 teden : 10-100
3 teden : 100 - 10000
4 teden : 1000 - 1000000

Torej bistvo tega testa je da se hormon noseče osebe podvaja na 2 dni (torej mora biti približno dvakrat višji kot 2 dni prej)

Jap to je to. Čeprav če se ne podvaja glih na 2 dni še ni nujno da je kaj narobe, je pa dobro UZ naredit in se prepričat.

papa

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.4.2008 18:16:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sarcy21

Samo zgleda da imaš res en drug test ker imaš ref.vrednosti drugače zapisane če gledam tvoje ref.vrednosti jaz mislim da si ravno nekje na meji kot da bi bila po mojih ref.vrednostih okoli 20-30

Takšenga testa ozč. vrednosti pa jaz še nisem videla
Jaz tudi tako mislim Sarcy, če gledam na ref.vrednost.če je 1,0, potem sigurno je nekaj, oziroma čisti začetek.Se motim?

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.4.2008 18:25:33   
sarcy21
Tudi na internetu ne najdem drugih vrednosti kot je ta moj test, am kje si pa to ti delala, zakaj pa ti niso nič razložili?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.4.2008 18:36:21   
Anonimen
Delala sem v Jeseniški bolnici.Nič nisem vprašala, zato sem zdaj nestrpna dokler ne pridem do zdravnika.
Lansko leto sem isto delala ta test, pa so bile vrednosti drugačne user posted image

(odgovor članu sarcy21)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
4.4.2008 21:15:24   
sarcy21
JAz bi poklicala tja pa vprašala, kdaj pa maš zdravnika?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.