|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beta HCG
24.1.2008 18:25:49   
babyg
Pozdravljene! Mene pa zanima,če je lahko beta HCG test negativen, če si daš prehitro pregledat kri? Mogoče sem malo nestrpna, pa sem šla kar kri pregledat,ne da bi čakala na izostanek M.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beta HCG
24.1.2008 18:34:38   
witto
babyg, sem glih v taki situaciji. 10.1.sem naredila test in to 2 enega tudi pri ginekkologinji, in sta bila pozitivna, kri pa 0,01. Ta torek sem imela uz, in se je videla majhna pika( omenjala je zgodnjo nosečnost) isti dan spet dala kri, danes dobila izvide, in so 0,07???

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2008 18:52:32   
babyg
Mogoče pa ta vrednost počasi narašča? Ali pa si jaz preveč želimuser posted image . Ne vem...

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2008 18:54:12   
cleopatra
jaz sem imela 490 1 teden po izostanku M

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2008 19:00:54   
sunny24
Oj. jst sem mela 475 po 10-ih dnevih izostanka, pa se po na UZ čez par dni ni še nič vidlo. user posted image  Čakam na pondelk, ko mam UZ, da se bo kaj vidlo.

(odgovor članu cleopatra)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 19:18:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Pozdravljene! Mene pa zanima,če je lahko beta HCG test negativen, če si daš prehitro pregledat kri?

Ja, lahko je negativen, če si šel prehitro dati kri, to je nekako isto kot če bi prezgodaj delal test nosečnosti. Šele ko je toliko nosečniškega hormona prisotno v telesu pokaže ali krvni test ali pa urinski pozitivno. Kdaj je dovolj hormona je odvisno od vsake posameznice in časa O. Da je nosečnost pa mora biti vrednost beta HCG na 40 enot.

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2008 19:25:25   
babyg
No, saj me je kar malo sram. Naj vam priznam,da nisem čakala na izostanek M. Pa kaj morem,če pa tako nestrpno čakam. Se bom poboljšala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2008 20:04:44   
Anonimen
babyg, naj te ne bo nič sram. Uh, še prodobro vem kako je, ko si ves na trnih, ko ne moreš več čakat, ko imaš sto in en znak, da je ta mesec bil uspešen,... pač močna, goreča želja po user posted image naredi svoje. user posted image

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2008 20:07:04   
koala
Vrednost betaHCG-ja se pri nosečnosti podvaja, tako da ne sme počasi rasti!

Srečno!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2008 20:11:47   
babyg
No potem je še pa nekaj možnosti.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.2.2008 20:17:22   
sarcy21
jaz sem imela prvič ko sem dala kri to je 6 dni po predvideni rezultat 773, danes dva dni kasneje 1690

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2008 19:22:25   
Anonimen
Jaz sem v torek delala bc, pa je bila zelo rahla črtica, nalednji dan je bila že malo bolj vidna prav tako ej bil + na CB, v petek- se pravi tri dni po testu, ki je pokazal rahlo črtico sem šla dati š kri in je bila bhcg 27,97, kaj to pomeni?
Očitno imam hormon v sebi ampak ne narašča, kaj se pravi da lagko pričakijem M - oz SS.
Kaj naj naredim?Je možno, da bo še vse OK-ej, ker od torka ko ej test pokazal + pa do petka bi moralio biti že veliko hormona, ali še ne, prosim še vaše mnenje.

(odgovor članu babyg)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.3.2008 7:56:32   
pajčolanka
še moja izkušnja. bila sem v postopku umetne oploditve. test naj bi delal v torek, v sredo pred torkom je bil beta hcg 111.2 v soboto pred torkom je bil 311.3 in v sredo-dan po torku ko naj bi delala test je bil 1210
betahcg v primeru nosečnosti narašča zelo hitro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.3.2008 16:52:37   
sarcy21
podavaja se na dva dni

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.3.2008 17:00:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
je bila bhcg 27,97, kaj to pomeni?

ßhCG nad 40 bi bil znak zanesljive nosečnosti, pod 10 pa zanesljivo odsotne nosečnosti, torej gre za "sivo cono", kjer se priporoča ponovitev odvzema krvi čez par dni.

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 23.3.2008 17:01:22 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
27.3.2008 13:37:55   
m.rudovic
 Lep pozdrav tudi na tej strani danes sem šla dati kri in beta HCG 606,7 je pa 3 dan ko je CBpokazal +,ker sem laik prosim,da mi negdo razloži vem,da sem noseča ampak a je to vredu.Vnaprej vam hvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
27.3.2008 18:34:43   
sarcy21
Ja si noseča ker je čez 40, a vendar samo ta številka ne pove prav dosti, čez 2 dni bi bilo potrebno dati  še enkrat kri, da vidiš če se lepo podvaja, če prehitro raste je možnost ali večplodne nosečnosti ali IMN, če se premalo podvaja oz. da pada pa je lahko znak SS, tako so meni razložili

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.